Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha az egyik fél nincs megkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az egyik fél nincs megkeresztelve halákukkor nem is temethetik közös sírba őket, vagy ez ma már mindegy?

Figyelt kérdés
Nem tudom ez,hogy működik.Én nem vagyok,nem is vagyok hívő,de természdtesen ha eljön az idő szeretnék egy sírban nyugodni a párommal.De nem akarok csak ezért megkeresztelkedni,de ő meg nem akarna polgári temetést mert hívő.
2013. máj. 17. 06:40
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Ááá!!!Én azt tudom,hogy akkor az egyháznak nem kell fizetni!Azt kérdezem,hogy HA aki ugye meg van keresztelve,de nem fizetett soha egyházadót akkor lesz egyházi temetése csak ha visszamenőleg kifizetik azt a bizonyos egyházadót?Ha pl nem tudja ezt a család kifizetni akkor marad a polgári vagy mi van ilyenkor???
2013. máj. 17. 12:00
 32/33 anonim ***** válasza:
Ha már a temetést ki tudja fizetni a család, akkor az egyházadót is, ez nálunk 2500 ft évente, és öt évre visszamenőleg kérik, tehát a több százezres temetési költség mellett ez már elenyésző.
2013. máj. 17. 12:25
 33/33 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam egész életére visszamenőleg kérik.Jó,így már más.
2013. máj. 17. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!