Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha az egyik fél nincs megkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az egyik fél nincs megkeresztelve halákukkor nem is temethetik közös sírba őket, vagy ez ma már mindegy?

Figyelt kérdés
Nem tudom ez,hogy működik.Én nem vagyok,nem is vagyok hívő,de természdtesen ha eljön az idő szeretnék egy sírban nyugodni a párommal.De nem akarok csak ezért megkeresztelkedni,de ő meg nem akarna polgári temetést mert hívő.
2013. máj. 17. 06:40
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó 2!

Talán aki kötözködni akar azok ti vagytok!Én egy tök egyszerű kérdést tettem fel nem hinném hogy ez miatt mert nem tudom mik a temetkezési szokások belém kéne vesznetek!Az meg,hogy nekem mi a véleményem az egyházi és a polgári temetésekről az én dolgom nem a tiéd!Csak hogy te jól érezd magad nem fogom azt mondani,hogy az egyházi a tökély maga!

2013. máj. 17. 07:33
 12/33 A kérdező kommentje:
Marhajó,hogy mindenki félreértelmezi a kérdésemet!Tudjátok mit nem is érdekel már mit írtok,mert csak ti akartok kötözködni velem!
2013. máj. 17. 07:35
 13/33 anonim ***** válasza:
0%

11

Egy normális ember nem szokások szerint megy egy ilyen helyzetbe, ha már hivő-nem hivő kérdése van.

2013. máj. 17. 07:37
 14/33 anonim ***** válasza:
16%

11 Tök egyértelmű egy ilyen válaszreakció után, hogy semmi értelme a kérdésednek, mert csak cirkuszt akarsz generálni.

Ennyire le vagy merülve energetikailag, hogy innen akarsz más ember energiáját szipkázni?:DD kis los vampiros:DD

2013. máj. 17. 07:38
 15/33 anonim ***** válasza:
Nálunk csak a sírhelyet és a szertartás költségeit kell kifizetni, az egyházi adót visszamenőlegesen nem.
2013. máj. 17. 07:43
 16/33 anonim ***** válasza:

8-9-10

Nem tudom, hogy ezeket hol olvastad...

Senkit nem szidott, nem kérdőjelezett meg a kérdező, nem fejtette ki miért nem hívő (ezt nem is lehet megmagyarazni szerintem)

A kérdése annyi volt, hogy annak ellenére, hogy a párja keresztény (még az sem derült ki elyik egyházhoz tartozik) van - lehetőségük egy sírba kerülni, főleg, ha polgári temetése lesz egyiküknek, a másikuknak pedig egyházi...

Semmi provokáció nem volt, azt csak te tetted, és vetted magadra (a semmit, hogy pontosak legyünk)

Választ már írtam, hogy ezzel nem lesz gond...sírhelyet kell venni...

2013. máj. 17. 07:47
 17/33 A kérdező kommentje:

11

Te normális vagy???

Gondolkozzál már ember,ki akar itt cirkuszt generálni!Nem tűnik fel,hogy az idióta válaszaid generálják a feszkót?Menjél aztán alukázzál még egy kicsit!

2013. máj. 17. 07:49
 18/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy mellettem áll valaki.Páromkatolikus.Én meg szimplán nem lettem megkeresztelve,sem a testvéreim.Amit tudni akartam a katolikus hitről megtudtam,nem hiányzott soha nekem az,h. na én meg legyek keresztelve,vagy miért nem vagyok.Ez van és kész,nem érzem magam semmivel sem kevesebbnek így sem és többnek se érezném akkor ha teszemazt megkeresztelkednék egy hét múlva.
2013. máj. 17. 07:55
 19/33 anonim ***** válasza:
17 Megtépázott idegeidet szerintem sűrgősen kezeltesd:DD
2013. máj. 17. 07:57
 20/33 A kérdező kommentje:
Anyós és a nagyszülők(páromé,az enyémek már nem élnek)úgy gondolják ez kötelező,mert akkor jobb ember lesz gondolom vagy nem tudom de a mi családunkba nem volt szokás a ráerőltetés.Itt meg ez a divat,ha tetszik ha nem úgy kell lenni ahogy ők akarják.Ez már sokszor megmutatkozott.
2013. máj. 17. 08:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!