Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit gondoltok a 800 eurós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a 800 eurós fizetéshez viszonyítva mennyire reális a 40 eurós gyermektartás?

Figyelt kérdés
Szüleim nemrég váltak el. Anyám külföldön él, én apummal maradtam, csak az a baj hogy az ő fizetése annyira elég, hogy a számlákat kitudjuk fizetni. Amíg apa nem talál jobb munkát igen jól jönne a kicsit nagyobb összegű tartásdíj, csak anyám nem hajlandó egyezkedni ilyen téren.
2013. máj. 14. 22:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Pont nem a te válaszodra írtam kedves első, nem értem minek vetted pont te magadra, hiszen te is írtad, hogy többet kéne adnia. Most komolyan... pont te sértődsz be, akihez nem szólt a "fröcsögésem", ha már ezt a szót használtad.

De voltak válaszok, ahol írták, hogy neki is biztos nehéz... ne sajnáld tőle, hogy nem küld. És erre írtam, hogy igenis fordított esetben már keresztre feszítették volna a férfit. Nem egyszer olvastam már, hogy ha az apa éhen döglik is, a gyerektartást fizetnie kell... érdekes ez a nőkre úgy látszik nem vonatkozik. Ők nyugodtan fizethetnek piszlicsáré összegeket, mert szegényeknek élni kell valamiből.

2013. máj. 15. 13:04
 12/18 anonim ***** válasza:

Azért írtam, hogy fröcsögsz, mert azt teszed!

A ne sajnáld tőle pedig az eredeti, 800 eurós fizetésre érkezett, amiből egy nyugati országban tényleg lehetetlenség megélni, ugyanis 1000 euró a minimálbér általában!

2013. máj. 15. 13:12
 13/18 anonim ***** válasza:
Jó, akkor hány kérdést linkeljek be neked ide, ahol fordított eset áll fenn, és mindenki egy féregnek tartja a férfit? Tényleg, mondj egy számot, és teljesen biztos vagyok benne, hogy be fogok neked tudni linkelni ide annyi megfelelő kérdést. Ha egy férfi ma Magyarországon keres 80 ezret, és csak a 15000-et fizeti gyerektartásra, akkor itt mindenki fröcsög, hogy mekkora egy f.sz, és micsoda r.hadék, hogy csak ennyit fizet. Innentől fogva úgy gondolom, hogy teljesen jogos, amit írtam. De még ha 800 eurót veszünk is, az is 240000 forint, annak is csak a fél százaléka, amit a nő fizet. 0,5 %-a!!! És akkor ne sajnáljuk tőle, hogy csak annyit fizet. Akármit is mondasz (írsz) szánalom, hogy mennyire ferde a szemléletmód, és az értékítélet ebben a kategóriában.
2013. máj. 15. 13:21
 14/18 A kérdező kommentje:
úgy tudom hogy ilyen téren a törvények Magyarországon és Romániában nem különböznek túlságosan, de szerintem az kicsit köcsögség hogy az itteni minimálbért veszik alapul, nem annyit amennyivel o ott kint le van szerződtetve.
2013. máj. 15. 13:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Uhhh, na szóval nem fél százalék az hanem 5 százalék... ezt most én ferdítettem. Rosszul számoltam hirtelen. De az 5% is kevés ettől függetlenül, és ugyanez a véleményem így is.
2013. máj. 15. 13:37
 16/18 A kérdező kommentje:
kedves 7# rátapintottál a lényegre, tényleg bosszúból nem akar többet adni, 100 euró megfelelne nem is kéne több, de apa miatt nem, mert o bosszút akar állni rajta viszont azt nem nézi hogy sajnos sok a kiadásom a suliban is, mivel ingázok sokat segítene ebben is, és tudjunk azért minden heten 2x főzni vmi. finomabbat, és még ruhákról nem beszeltem, az mondjuk annyira nem lényeges mint a tobbi.
2013. máj. 15. 13:40
 17/18 anonim ***** válasza:

ma 12:26

Itt nem arról van szó hogy a boszúszomjas ex többet akar vagy hogy egyáltalán nem fizetnek

itt egy hisztis tini nyavajog több pénzért mert 'neki' anyi a kiadása, több ruha kell, fincsaibb kaja...

A kérdezőnek nincs kiadása a szüleinek van.

2013. máj. 15. 19:27
 18/18 A kérdező kommentje:
lehet hogy félreérthetően fogalmaztam. Épp azt akartam kihozni hogy nem ruhákra és egyéb csecsebecsékre lenne szükségem,hanem arra hogy apának és nekem pl. ne mindennap egy kis levesen és margarinos kenyéren kell éljünk. Amúgy sem tudnánk perelni érte, jó hogy még van áram és tudok suliba járni. Csupán érdekelt hogy csak én gondolom úgy, hogy kevesebbet fizet mint tudna.
2013. máj. 15. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!