Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mik a szexuális ellaposodás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a szexuális ellaposodás, "kihűlés" okai?

Figyelt kérdés

Elnézést, hogy ide írom, de a szexualitás rovatban nem hiszem, hogy releváns válaszok jönnének.

Szóval miért laposodnak el a kapcsolatok szexuálisan? Már amelyik persze. Unalom, sérelmek, monotónia, avgy mi?

2013. máj. 14. 19:11
 1/8 tetro ***** válasza:
67%
háj
2013. máj. 14. 19:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kialudt a láng! Monotonná. megszokottá vált és ezért kevésbé volt rá "igény"! Viszont a jó hír, hogy millió módon újra lehet éleszteni!
2013. máj. 14. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi 8 éve vagyunk együtt, két mélypontunk volt. Az egyik a férjem munkanélkülisége. Nagyon rosszul élte meg, főleg mert én terhes voltam és úgy érezte, nincs jól hogy én dolgozok míg ő otthon henyél. Akkor csak én kezdeményeztem, ő sosem. Nem akartam ezzel piszkálni, szerencsére 4 hónap volt csak.

Aztán szülés után megint volt egy ki szünet, ez inkább miattam. Ekkor úgy 2-3 hónapig volt elég rossz, mindig visszautasítottam.

Persze vannak intenzívebb és kevésbé intenzív időszakok, de ez szerintem normális. Próbálunk új dolgokat is, segédeszközöket.

2013. máj. 14. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:

A megszokás, az unalom, az állandóság.

Illetve sokszor a munka is okozza, mert ha sokáig folyamatosan fáradt vagy és a párod kezdeményez, de Te elutasítod, akkor előbb-utóbb kihal belőle a motiváció, nem fog próbálkozni, mert nem kutya. Sajnos ilyenkor szokott a képbe kerülni a 3.

2013. máj. 14. 19:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha lapostetűt találsz a párodon. Ha még hideg is, akkor különösen.

De komolyra fordítva a szót, főként az, hogy a másik fél már megkapta amit eredetileg akart és egy idő után úgy gondolja, hogy nem szükséges ezért már fárasztania magát. Valószínűleg korábban sem voltak olyanok az igényei, csak a kedvedért belement. A nők elérték, hogy megvannak az anyagiak van apja a gyereknek, a férfiaknak meg van aki főzzön mosson rájuk. Nem kell kűzdeni, nem kell számolni a konkurenciával, tehát elég a kevesebb gőz is. De ahol valóban mindkét fél kívánta ott ez csak jóval kisebb, szinte érzékelhetetlen mértékben fordul ez elő.

2013. máj. 15. 12:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Jó kerdés...mi is bajban vagyunk ilyen téren:( én hiába kepesztek, ha ő nem akar engem...ma volt az utolsó csepp, kitakaritottam, megfőztem, szóltam páromnak hogy a sörözésből normálisan jöjjön haza legyen kedves, mert szeretnék vele is lenni egy kicsit, erre tojik rá....én itt feladom, veszek egy vibrátort...
2013. máj. 16. 23:27
 7/8 anonim ***** válasza:
SAJNÁLOM! Ha szereted akkor ne add fel! De bizonyos határ után már...
2013. máj. 17. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Éjjel 2 fele jött haza, persze elázva. Megbeszéltük, kíméletlenül elmondtam neki mit érzek, kíváncsi leszek.
2013. máj. 17. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!