Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ma a válások száma egyre növekszik vagy csökken?
Onzoseg onimadat buszkeseg megbocsajtas hianya.
Es a mert nekem a legjobb jar mert en megerdemlem beallitotsag.
#11 - ezt úgy mondod, mintha az ember fejbe tölcsérrel töltenék ezeket és nem lenne beleszólása abba, hogy a sajátjának tekint-e valamit.
Másrészt a bulvárműsorokat bulvár szinten kell kezelni. Szórakoztatnak, nem oktatnak.
A reklámok pedig eladni szeretnének valamit - kétlem, hogy valaki az életét reklámok alapján képzeli el.
Sokkal inkább lehet az a háttérben, hogy a családból nem hoz valaki értékeket, a gyerekkori értékátadás nem történik meg.
Ne a médiát hibáztassuk, az csak egy szórakoztató eszköz. A gyerekeket nevelő generációnak van felelőssége inkább, hogy milyen felnőtt válik az adott gyerekből.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Szerintem teljesen igaza van a 11-es válaszolónak. Bizony a média ma egy olyan közvetítőeszköz, ami rossz szerepmintákat közvetít. Valóban ne csodálkozzunk, ha ilyen irányba halad a világ, amikor nyakunkba öntik a sok mocskot már elnézést a kifejésért.
Azt erősen vitatnám, hogy a bulvárműsorok szórakoztatnak. Kit szórakoztat? A köznépet, az úgynevezett mai fiatalokat, akiknek rossz értékrendet ad majd ez tovább.
Valóban még ma is jelen van, hogy együtt élnek egymással hosszan, de nem alszik-e ki a szeretet lángja? Szerintem de. Ugyanúgy van ez, mint a gyertyával, amit ha meggyújtunk sokáig ég a tűz, de egyszer kialszik. Valahogy így van ez a hosszú kapcsolatokkal is szerintem. Már csak tiszteletből vannak együtt és nem szerelemből.
Másik felvetésem kissé már közhely, de vajon mi tart inkább össze egy kapcsolatot a sok közös tulajdonság, a hasonló jellemvonások, vagy a különbségek vonzzák egymást. Ám az is lehet erre nem tud senki egyértelmű választ adni.
Ha az érdeklődési kör, értékrend,vélemények hasonlóak, akkor sokkal egyszerűbb a másikkal, kevesebb a súrlódás, illetve könnyebb a kommunikáció és több az egyetértés.
Minél jobban különbözünk, annál nehezebb, de nem lehetetlen. Mi a feleségemmel sokban különbözünk és néha egyszerűbb lenne az élet, ha egyformán gondolkodnánk bizonyos helyzetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!