Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek ma a válások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ma a válások száma egyre növekszik vagy csökken?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömmel épp arról beszélgettünk, hogy még mindig van hosszú, akár egy életen át tartó szerelem. Mégis én azt látom, hogy több a válás, mint annakelőtte. De ha még nem is több, akkor a boldogtalan kapcsolatok száma egyre növekszik. Vagy én látom rosszul?
2013. máj. 14. 14:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nézz meg pár KSH adatot, hasonlítsd össze a számodra fontos értékeket, és megkapod a választ. :)
2013. máj. 14. 14:45
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csökkenni fog a válások száma. Na nem azért, mert jobbak a házasságok, hanem mert eleve kevesebb lesz a házasságkötés.
2013. máj. 14. 14:46
 3/18 anonim ***** válasza:
Szerintem egyre növekszik.
2013. máj. 14. 14:47
 4/18 anonim ***** válasza:
73%

Hármas vagyok. Na, szóval, ebbe bele sem gondoltam, pedig nyilvánvaló, hogy mivel eleve kevesebben házasodnak, kevesebb a válás is.

Akkor úgy mondom: a megkötött házasságok arányában növekszik a válással végződő.

2013. máj. 14. 14:48
 5/18 anonim ***** válasza:
77%

Számszerűen csökken, mert kevesebb a házasság. De arányaiban nő.

Én csak 25 vagyok, de az én évfolyamtársaim között is van, aki már elvált :-(

2013. máj. 14. 14:50
 6/18 anonim ***** válasza:
82%
Éppen pár napja láttam valami TV műsorban egy statisztikát,hogy kb. ugyan annyi a válás,de mivel egyre kevesebben házasodnak,ez arányaiban mégis több.
2013. máj. 14. 14:57
 7/18 A kérdező kommentje:
De vajon miért növekszik? Ennyire elhidegülnek egymástól? Nem ismerik meg egymást eléggé? Barátnőm kitöltött egy pszichológiai személyiségi tesztet, amit aztán én is. 40 kérdésből állt és 31-ben ugyanazt vagy ugyanazokat a tulajdonságokat jelöltük. Ennyi sok az egyezés.Ez lehet garancia egy hosszabb távú kapcsolatra, vagy még ez sem?
2013. máj. 14. 14:58
 8/18 anonim ***** válasza:
82%
Kommunikáció, kompromisszumkészség, ön- és emberismeret és konfliktuskezelés. Ezen áll vagy bukik. A többi már tünet, nem ok.
2013. máj. 14. 15:08
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy negyven kérdéses pszichológiai teszt nem sokat fog megmutatni arról, képesek vagytok-e együtt élni... Ha ilyen egyszerű lenne, nem lenne ennyi válás.
2013. máj. 14. 15:12
 10/18 anonim ***** válasza:
56%

Miért növekszik?

Mert ma már nem úgy megy, mint régen, hogy ha belegebedtek is, de leélnek egymás mellett egy életet, mert így helyes. Viszont átestek a ló túloldalára: sok esetben nem tesznek meg mindent a kapcsolat megmentéséért. Persze ez két emberen múlik, hiába teszi ki a lelkét az egyik fél, ha a másik sz*rik bele...

2013. máj. 14. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!