Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a legjobb nekem és a gyerekeimnek?
2 gyerekünk van,egy 3,5 és egy 1 éves.A párom(nem vagyunk házasok) már egy jó ideje szinte nem is beszélget velem,a gyerekekkel nem foglalkozik semmit,csak kiabálni bír velük.Bármit csinálnak az rossz.Oké sokat dolgozik,fáradt,de könyörgöm nem ő az egyetlen dolgozó apa.Hétvégén általában a szüleihez kell mennünk,és ő elmegy az apjával horgászni.Horgász őrültek!Én azért megyek a gyerekekkel hozzájuk,mert a fiúknak jó ott,családi ház,elrohangálnak jól érzik magukat,szeretnek ott lenni.Csak nekem rossz,mert bár senki nem mondja,de azért érezhető,hogy nincsenek oda értem és nem is nagyon beszélgetnek velem,csak a párom tesójának a barátnője.Egyedül pedig nem engedném a fiúkat.Főleg,hogy a pici még szopizik.
Szóval egy mókuskerék az életünk.Már nagyon boldogtalan vagyok.Mondtam páromnak már rengetegszer,hogy mi bánt,de egyik fülén be másikon ki.Múlt hét csütörtökön munka helyett az apjával horgászott és ezt csak este tudtam meg,mert ELFELEJTETTE mondani.Erre én szombatra megbeszéltem az öccse barátnőjével,hogy elmegyünk valahova,én is elfelejtettem ezt előre közölni vele csak amikor már ott volt értem a csajszi.Nagyon kiakadt,azt mondta el ne merjek menni.Elmentem persze.Nem értem,hogy milyen kapcsolat az ahol a férfinak mindent szabad,mert ha a szüleinél vagyunk ott is eljárkál,jól érzi magát.Én meg itthon is meg ott is csak a gyerekekkel foglalkozzak.
Mit tehetnék?Vagy ebből már nincs vissza út?
Valahol elvesztettétek egymást útközben. Ő a horgászatba menekül, te meg a gyerekekhez.
Egy hétvégét el kéne töltenetek valahol kizárólag kettesben, és egymásra találni újra.
Hidd el, sokan örülnének ilyen "mókuskeréknek", csak te látod ezt így, mert már jó régóta otthon vagy a kicsikkel, és beszűkült a világ. Tudom, mert nekem is van kisgyerekem, és tudom milyen az. :)
De igazából elégedett is lehetnél az életeddel, mert van két szép egészséges gyermeketek. (Tudod hányan ábrándoznak családról, gyerekről?) Van hol laknotok, a férjed dolgozik.
Én is visszakerültem a munka világába, és azt látom, hogy olyan mértékű stressz és frusztráció van a munkahelyen, hogy én azon csodálkozom, hogy ezek az apukák (férfiakkal dolgozom többnyire együtt) még tudnak otthon normálisan "teljesíteni" a párkapcsolatban. Én is sokszor úgy jövök haza, hogy le van az agyam zsibbadva, és csak nézek ki a fejemből.. stresszes na!
Próbáld kicsit te is megérteni a férjedet, legyen békesség köztetek, és akkor ő is így fog előbb utóbb válaszolni a te kezdeményezésedre. Tudom, az első lépéseket nehéz megtenni, de a családi béke kedvéért egy próbát megér. :) Sok sikert! :)
Te próbálsz beszélgetni a férjed családjával? Nem lehet, hogy ők úgy érzik, hogy szóba sem állsz velük, és azért nem kezdeményeznek?
Nálunk is az volt a felállás, hogy a sógornőm nem szívesen jött a férje szüleihez (anyukámékhoz), ő nem szólt hozzánk, ha mi próbáltunk vele beszélgetni, akkor esetleg válaszolt, de inkább csak a férjének sugdosott, hogy mi ne is halljuk.
Mostanra odáig fajultak a dolgok, hogy egyáltalán nem áll velünk szóba, tesóm elhozza a gyerekeket, de a kis feleségének abszolút nincs ránk igénye.
Nem mondom, hogy ilyen vagy, de próbáld kívülről nézni, hogy hogy viselkedsz velük.
Az mondjuk nem szép dolog, hogy a férjed szó nélkül elmegy horgászni, és horgászik mindig ahelyett is, hogy veled legyen. Kellene közös program is. Mit szeretnél csinálni? (sógornőmnek speciel semmi hobbija nincs, otthon szeret ülni egyedül)
Szia!
Elég elkeserítőnek tűnik a helyzet, nem együtt, csak egymás mellett éltek. Az, hogy még a gyerekeivel sem foglalkozik....no komment.
Mégis úgy gondolom, próbáld meg meglepni valamivel aminek örülne,ami feldobhatná a kapcsolatotokat, legyél kedves( még ha nehéz is)mert a gyerekek is megérzik, ha vmi nem stimmel, akkor is, ha kicsik. Fontos lenne őszintén elbeszélgetni vele sokadik alkalommal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!