Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többször is hűtlen volt a feleségem, meg lehet ezt emészteni és újrakezdeni?
A nyomkövető, lehalgatással kapcsolatban.
Egyszer volt ilyen az életemben. A szomszéd adta az ötletet, mert állandóan azt mondta hogy hülyének néz a feleségem és ne hagyjam magam. A szomszéd elmondása szerint a feleségem két hetente más férfivel volt, amit természetesen nem hittem, de mivel nagyon kivoltam bukva, hát megtettem. Így derült fény az igazságra ! Lehet ha nem teszem, azóta is csal folyamatosan.
Kedves Házaspár!
Számomra elég egyszerűnek tűnik a problémáitok. Az első házasságom tizenöt évig tartott. Váláskor közös leánygyermekünket nekem ítélték, én neveltem fel.
Tudom milyen, mikor naponta „megcsalják” az embert. Jelenlegi házasságom több mint 30 éves. Van összehasonlításra lehetőségem. Az első nejem szerető típus volt, utálta a házimunkát. A jelenlegi háziasszony típus. A konyha a hobbija. Két ellentét, de a kiváltó ok ugyanaz, az egyik ősi ösztön, a fajfenntartási. Ez irányít titeket is. Javaslom, nézzetek alaposan utána a témának, de együtt. Kalkuláljátok be, hogy az orgazmusra mindkét félnek szüksége van, de általában a megszokott szex közben ezt nem lehet elérni. Szükség van a játékra, a kéz sok mindenben segíthet. Így elérhető, hogy minden szexuális izgalom kielégüléssel végződjön. Ne feledjétek, az első kapcsolat az igazi, és ez még megvan nektek.
Egyetlen pofon is verés! És minden egyes megjátszott orgazmus is tisztességtelen a párunkkal szemben.
Kívánom, hogy majd visszatekintve azt lássátok, voltak buktatók, de összességében szép volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!