Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Többször is hűtlen volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többször is hűtlen volt a feleségem, meg lehet ezt emészteni és újrakezdeni?

Figyelt kérdés
14 éve vagyok együtt a feleségemmel, 2002 óta házasságban. Januárban derült ki, elég furcsa körülmények közt, hogy több férfivel is megcsalt. Az első a saját alkalmazottam volt, egy roma fiú, akivel a saját munkahelyemen esett meg. A következő a szomszédom, akihez addíg nagyon jó barátság fűződött. A szomszéd elmondta, hogy nemcsak vele hanem a barátjával is lefeküdt, amit a feleségem be is ismert, és nem tagadott. Állítása szerint 4 alkalom volt ezzel a három férfivel és nem több. Az első lépésben öngyilkos lettem. Miután kiengedtek a kórházból, leültünk és megpróbáltuk átbeszélni a dolgokat, miért és hogy jutottunk el idáíg. A feleségem azt mondta, évekíg elhanyagoltam, nem néztem nőnek, nem voltam a társa csakis emiatt történhetett meg. De mindezek ellenére nagyon szeret és belehal ha elhagyom. A megbeszéltek után, csakis és kizárólag saját magam kezdtem el hibáztatni. Az idő teltével sok lett a vita, nem tudtam megemészteni, állandóan felhoztam a történteket, amiből sok veszekedés lett. 2 hónapja külön költöztünk, de csakis ő jár a fejemben. Ő csak akkor hajlandó összeköltözni velem, ha lezárom a múltat és többet nem hozom fel és tiszta lappal indulunk. 2 lányunk van, emiatt sem könnyű a helyzet. Félek az újabb csalódástól. Vajon lesz e újabb harmadik, ha összeköltözünk ? Meg lehet emészteni és lezárni egy ilyen múltat ? Kérlek segítsetek, nagyon el vagyok keseredve.
2009. okt. 1. 09:17
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

A nyomkövető, lehalgatással kapcsolatban.

Egyszer volt ilyen az életemben. A szomszéd adta az ötletet, mert állandóan azt mondta hogy hülyének néz a feleségem és ne hagyjam magam. A szomszéd elmondása szerint a feleségem két hetente más férfivel volt, amit természetesen nem hittem, de mivel nagyon kivoltam bukva, hát megtettem. Így derült fény az igazságra ! Lehet ha nem teszem, azóta is csal folyamatosan.

2009. okt. 2. 12:54
 22/27 anonim ***** válasza:
51%

Kedves Házaspár!

Számomra elég egyszerűnek tűnik a problémáitok. Az első házasságom tizenöt évig tartott. Váláskor közös leánygyermekünket nekem ítélték, én neveltem fel.

Tudom milyen, mikor naponta „megcsalják” az embert. Jelenlegi házasságom több mint 30 éves. Van összehasonlításra lehetőségem. Az első nejem szerető típus volt, utálta a házimunkát. A jelenlegi háziasszony típus. A konyha a hobbija. Két ellentét, de a kiváltó ok ugyanaz, az egyik ősi ösztön, a fajfenntartási. Ez irányít titeket is. Javaslom, nézzetek alaposan utána a témának, de együtt. Kalkuláljátok be, hogy az orgazmusra mindkét félnek szüksége van, de általában a megszokott szex közben ezt nem lehet elérni. Szükség van a játékra, a kéz sok mindenben segíthet. Így elérhető, hogy minden szexuális izgalom kielégüléssel végződjön. Ne feledjétek, az első kapcsolat az igazi, és ez még megvan nektek.

Egyetlen pofon is verés! És minden egyes megjátszott orgazmus is tisztességtelen a párunkkal szemben.

Kívánom, hogy majd visszatekintve azt lássátok, voltak buktatók, de összességében szép volt.

2009. okt. 3. 10:57
 23/27 anonim ***** válasza:
80%
Hát én elég furcsának tartom, hogy ide beírt a feleség. Lehet, hogy kamu kérdés...ha igaz, akkor pedig kezdjetek új lappal, mert tényleg mindkettőtöknek van mit megbánni. Próbáljátok meg, adjatok 1, de csak 1 esélyt a másiknak.
2009. okt. 3. 11:10
 24/27 anonim ***** válasza:
33%
Ha igaz a kerdes, akkor a feleseged beteg. Hagyd ott es keruldel jo messzire.Sose lesz normalis kapcsolatotok. Nem lehet mindent rendbe hozni, de nem is kell. Ha a felesegednek csak szexre lett volna szuksege, eleg lett volna neki egy partner, nem tobb.Bocsi, de neki a vereben van a hutlenkedes. Legyetek boldogok kulon!
2009. okt. 4. 08:09
 25/27 Srapnel ***** válasza:
55%
Ez az egész úgy rossz, ahogy van. Váljatok el és soha ne is találkozzatok. Hagyjátok egymást békén. A gyerekek érdekében.
2009. okt. 5. 16:29
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Elég bonyolult a helyzet. A feleséged ugyanis nemcsak félre ment, hanem félre is JÁRT. Már az első alkalom után is megbánhatta volna és leülhettetek volna megbeszélni, mi is a baja veled. A kényelmesebb utat választotta: egyre-másra megcsalt, megalázott. Mégis azt mondom - gyermekeitekre való tekintettel és arra is, hogy szereted őt - próbáljátok meg újra kezdeni. Ne törődj a szóbeszéddel és furcsak tekintetekkel, hanem add meg magatoknak az újabb lehetőséget.
2009. okt. 5. 18:53
 27/27 anonim ***** válasza:
Meg akartad ölni magad egy ribancért??? Ne haragudj h így nevezem a nejedet de az, te is beláthatod. Azt mondom h lépj tovább, és ne engedd h még több fájdalmat okozzon. És ha megbocsátasz neki és újra megcsal? Elég nagy rá az esély a múltját tekintve. A gyerekek miatt ne maradj vele, mert nem érdemel meg. Ilyen nővel aki ennyire megalázott nem szabad együtt maradnak. Téged fognak jó nagy hülyének nézni ha visszafogadod. Sztem keress mást aki nem egy ribanc.
2009. okt. 6. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!