Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évekkel a válás után a fent említett okokkal van -e értelme, létjogosultsága visszamenőleg, beperelni a volt feleségemet, harcolni az igazamért? Szerintetek sikerrel járhatok?
4 éve, vagyonmegosztás után elváltam a feleségemtől.Azóta kiderült,hogy a munkahelyén elvégzett munka után súlyos milliós forint jutalmakat kapott, minden év végén.Ez a pénz NEM jelent meg a családi kasszában így a vagyonmegosztásban sem. 3 év végi jutalomról van szó amit még mint a feleségem kapott meg,ekkor ezekben az években nyoma sem volt a gondoknak, amik aztán tönkretették a házasságomat.A fantáziátokra bízom az okot...
A volt feleségem egy nagy világcégnél dolgozik így minden dokumentálva van,minden pénzmozgás...
az elévülési idő 5 év!
Szóval lépj! Én nem hagynám annyiban!
Gondolom, hogyha egy nő értesülne az exférj eltitkolt pénzeiről, akkor mindenki perre buzdítaná. Így viszont a kérdező a pitiáner ugye???? Úristen, de sok gáz ember van.
Amúgy igenis a közös szerzemény az közös szerzemény.
Leginkább az első és a vele szimpatizáló válaszolókra céloztam.
És a pitscha részéről elegáns volt eltitkolni????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!