Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Évekkel a válás után a fent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évekkel a válás után a fent említett okokkal van -e értelme, létjogosultsága visszamenőleg, beperelni a volt feleségemet, harcolni az igazamért? Szerintetek sikerrel járhatok?

Figyelt kérdés

4 éve, vagyonmegosztás után elváltam a feleségemtől.Azóta kiderült,hogy a munkahelyén elvégzett munka után súlyos milliós forint jutalmakat kapott, minden év végén.Ez a pénz NEM jelent meg a családi kasszában így a vagyonmegosztásban sem. 3 év végi jutalomról van szó amit még mint a feleségem kapott meg,ekkor ezekben az években nyoma sem volt a gondoknak, amik aztán tönkretették a házasságomat.A fantáziátokra bízom az okot...

A volt feleségem egy nagy világcégnél dolgozik így minden dokumentálva van,minden pénzmozgás...

2013. ápr. 26. 22:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
69%
De az nem az ő jutalma? Komolyan mondom annyira sz*r tövény van nálunk. Basszus, ha én dolgozok meg a jutalmamért, az az ENYÉM! Ha van egy szerető családom, nyilván abba fektetem, de akkro is az ENYÉM!
2013. ápr. 27. 08:13
 12/29 anonim ***** válasza:
37%

Ugyan így az örökölt dolgok. Ha a feleségem örökölne egy lakást, akkor az az övé. Nekem semmi közöm hozzá.

A hitel más téma, ott a felezés helyén való (függetlenül attól, ki vette fel és miért).

2013. ápr. 27. 08:15
 13/29 anonim ***** válasza:
55%
A keresett pénz közös! Az örökölt dolog különvagyon! Ne keverjük már!
2013. ápr. 27. 09:00
 14/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Kaptam hideget-meleget.

A vagyonmegosztáskor a pénzbeni megtakarításaink és annak elosztása úgy nézett ki,hogy a megtakarított lóvé az én szorgalmammal összeguberált cucc volt magyarán szólva,amit én értem el az a közös vagyon része volt és 50-50%-ban megosztásra került, amit ő kapott-bónusz,jutalom az eltitkolt volt és csak az övé maradt!Dokumentálva van tehát bizonyítható, a többi egy állat jó ügyvéd kérdése.Szerintem!És szerintetek????Hogy kellőképpen megértsétek sok millióról van szó.

Megcsaltak...majd a végén még-szerintem- meg is lo...

A házasságban szerzett vagyon KÖZÖS!!!

Nincs tied-enyém!A házasság előtt szerzett dolgok amik a külön vagyon részét képezik.Igen 4 éve megy az agyam mert nem akarok pitiánernek tűnni de mégis csak meg...ak a rohadt életbe.Most azzal lennék jó gyerek ha hagynám a csudába az egészet?Az esélyeim felől próbálnék tapogatózni.

Köszönöm,hogy érdemben foglalkoztok a problémámmal.

2013. ápr. 27. 13:19
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
Jogilag lenne hozzá közöd, de erkölcsileg nem. Azért ő dolgozott, az ő jutalma, akkor is megkapta volna, ha nem vagy a férje. Ezt az oldalát is nézd.
2013. ápr. 27. 13:37
 16/29 anonim ***** válasza:
Persze pereld be. Miért a te fizetésed te jutalmaid közösek az övé meg csak az övé. Nyilván női logika szerint így van, de jogilag nem.
2013. ápr. 27. 15:13
 17/29 Missi_Key ***** válasza:
56%
ha ő elvitte azt a pénzt amit te kerestél, akkor keress egy jó ügyvédet és perelj.
2013. ápr. 27. 18:47
 18/29 anonim ***** válasza:
60%

11

"Basszus, ha én dolgozok meg a jutalmamért, az az ENYÉM! Ha van egy szerető családom, nyilván abba fektetem, de akkro is az ENYÉM!"

Nem a tiéd, hanem közös az akkori férjeddel.Nem te adhatod, hanem eleve közös.

2013. ápr. 27. 18:56
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
15 A vagyonközösségben nincs enyém tiéd, ha mond ez számodra valamit, hanem az a fair, ha leteszi az asztalra.Tudod a közösre, ahová a pasi is letette.
2013. ápr. 27. 18:57
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen perelj.
2013. ápr. 27. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!