Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjemmel eldöntöttük, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel eldöntöttük, hogy elválunk. Beadta a váló keresetet, de még ki nem tűzték a tárgyalást. Ez idő alatt Ő hivatalosan /gyürüvel eljegyzett egy nőt. / Mennyire etikus ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 23. 15:01
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
35%
A volt vőlegényem a tervezett esküvőnk előtt 1,5 hónappal szakított velem 8 év együttélés után. A szakítás utáni héten (?) összejött a főnöke lányával, aki majd 10 évvel fiatalabb nála, és 1 hét után már a szülőknek is bemutatta.... 1 hónapja még nekem mondta, hogy szeret és örök életében engem akar. Soha nem láttam rajta azt, hogy érdekelnék más nők. Soha! Szóval gusztustalan az egész!!! Hová lettek a normális férfiak??? 27N
2013. ápr. 23. 15:52
 12/39 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem le kéne esnie a tantusznak,a férjed akarta válást kihozni belőled,ha azonnal eljegyzett egy másik nőt.ÉBRESZTŐ!Ez jól jöhet a válásnál neked,ne legyél nyuszi!

Nagyon beletörődőnek tűnsz,aki nem nézed a saját érdekeidet csak a másét!

Nem tűnik fel hogy hülyére akar venni,még ilyet,hogy ezalatt eljegyez egy másik nőt hallatlan! A minimális tisztelet sincs benne,hogy megbánt Téged!

2013. ápr. 23. 15:54
 13/39 anonim ***** válasza:
29%

Házasságszédelgő a férjed...Az enyém is ilyen volt, nyugi.

Az ilyennek a nő adja gerincét...és a házasság.

2013. ápr. 23. 16:08
 14/39 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem szakadj le a férjedről, ne lógj rajta, szállj ki az életéből, ne lovagolj ilyesmin most már! Elváltok, aztán menjen, amerre lát. Végül is nem ez a cél? Ha valaki mást vesz el, az az ő dolga. Koncentráld a figyelmed valami másra.
2013. ápr. 23. 16:24
 15/39 anonim ***** válasza:
13%

Visszakozz a válásban és bizonyítsd,ami ezek után nyilvánvaló,hogy téged csaltak meg,akkor többet kaphat a megosztásnál!Ne hagyd magad!

Nem érdekelnek a lepontozók!

Ez vért kíván,hogy ennyire érzéketlen volt!

2013. ápr. 23. 16:34
 16/39 anonim ***** válasza:
66%
Valaki árulja már el hogy miért mániájuk a nőknek a volt férjük után kajtatni???
2013. ápr. 23. 16:47
 17/39 anonim ***** válasza:
94%
Ha a kapcsolat megromlásához nincs semmi köze az új partnernek, ti meg úgyis eldöntöttétek a válást, akkor nem látok semmi kivetnivalót benne.. Picit talán gyors a tempó, és kérdés, hogy mióta ismerik egymást.
2013. ápr. 23. 17:00
 18/39 anonim ***** válasza:
95%
De mégis mit vártál? Persze ha egy nő már terhes is egy másik férfitól miközben házas az nem baj.
2013. ápr. 23. 17:53
 19/39 anonim ***** válasza:
37%
Ne jöjjetek már ilyen ellenpéldákkal ,én pl nem a nemek közti harcot képviselem,hogyne lenne még súlyosabb baj egy házas nő,ha másik férfitól terhes,de ez ugyanúgy gáz.
2013. ápr. 23. 18:00
 20/39 anonim ***** válasza:
71%

Most komolyan kerdem mi a fene kozod van hozza? mar nem hozzad tartozik ez a ferfi a te eselyed mar megvolt.

Most mar mas kedvese jegyese es majd ferje.

felejsd el ugy gondolj ra mint egy idegenre.

Nem ertem az exek miert figyelik mit csinal az exjuk?

2013. ápr. 23. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!