Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen viselkedés szerintetek?
Mi ebben a rossz?
Nem dohányzik a gyerek.
Én gyűlölöm a dohányt, mégis szeretem megsodorni a férjem dohányát, mert azt érdekes dolognak tartom.
ma 12:46
Te ebben nem látsz rosszat?? te mennyi idős vagy?? húszon év körüli gondolom.. Az a gyerek 7 éves!!! 7 évesen nem kéne engedni hogy cigit sodorjon..Még a kezébe sem való a dohány!
Unokahúgom látta hogy a mama dohányzik és látta ahogy töltötte a cigit. Ő is akarta mert minden gyerek ilyen. Ez még nem jelent semmit, hiszen nem elszívja.
És meglett engedve neki.És nem lett semmi gond. Megtöltötte és annyi, mert ez olyan felnőttes. De párszor megcsinálja utána megúnja. Csak addig lenne jó amíg nem szabad.
A gyámügy meg ilyen piti ügyekkel nem foglalkozik.és neked sem kellene.
Ja és én is szerettem sorsjegyezni gyerekkoromban. Volt hogy vettünk és annyi azóta sem csinálom.
Látszik hogy keveset vagy a gyerekkel, ha sokat lenne veled akkor neked is lennének hasonló sztoriaid.
Nem, ilyennel kizárólag a "gondos" apukák foglalkoznak.
sorsjegyezik...hűűű
Inkább sodorjon meg egy cigit felügyelet mellett viccből, mint hogy az eltiltott doháyntmondjuk megegye (súlyos mérgezés lesz a vége).
Amúgy nyilván nem örülnék neki túlzottan, mondjuk nálam cigis pasi kizárva, szóval sok esély nem lenne rá.
És akkor mi van? Sodor cigit, és? Sorsjegyet kapar, és?
Kicsi voltam, én is csináltam apunak, nem sérült a lelkem, nem lettem függő.... Sorsjegyet is kapartam le, sőt a lányom is, ha veszek, lekaparja ő.... És akkor mi van? De azt nézz, hogy hol tudsz alájuk tenni, az erre irányuló enegrgiáidat inkább a gyerekre fordítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!