Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez milyen viselkedés szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyen viselkedés szerintetek?

Figyelt kérdés
Kisfiam ki feleségemmel és pasijával lakik 7 éves, telefonban azzal dicsekedett a nagymamának hogy megtanult ...bácsinak cigit sodorni ? gyámügy ilyennel foglalkozik?
2013. febr. 18. 12:29
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
meg kaparós sorsjegyeznek
2013. febr. 18. 12:31
 2/12 anonim ***** válasza:
50%

Mi ebben a rossz?

Nem dohányzik a gyerek.

Én gyűlölöm a dohányt, mégis szeretem megsodorni a férjem dohányát, mert azt érdekes dolognak tartom.

2013. febr. 18. 12:46
 3/12 anonim ***** válasza:
48%

ma 12:46

Te ebben nem látsz rosszat?? te mennyi idős vagy?? húszon év körüli gondolom.. Az a gyerek 7 éves!!! 7 évesen nem kéne engedni hogy cigit sodorjon..Még a kezébe sem való a dohány!

2013. febr. 18. 12:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Élni és élni hagyni.A kákán is csomót keresel.A gyámügy ennél "komolyabb"ügyekkel nem foglalkozik.
2013. febr. 18. 13:00
 5/12 anonim ***** válasza:

Unokahúgom látta hogy a mama dohányzik és látta ahogy töltötte a cigit. Ő is akarta mert minden gyerek ilyen. Ez még nem jelent semmit, hiszen nem elszívja.

És meglett engedve neki.És nem lett semmi gond. Megtöltötte és annyi, mert ez olyan felnőttes. De párszor megcsinálja utána megúnja. Csak addig lenne jó amíg nem szabad.

A gyámügy meg ilyen piti ügyekkel nem foglalkozik.és neked sem kellene.

2013. febr. 18. 13:05
 6/12 anonim ***** válasza:

Ja és én is szerettem sorsjegyezni gyerekkoromban. Volt hogy vettünk és annyi azóta sem csinálom.

Látszik hogy keveset vagy a gyerekkel, ha sokat lenne veled akkor neked is lennének hasonló sztoriaid.

2013. febr. 18. 13:06
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem, ilyennel kizárólag a "gondos" apukák foglalkoznak.

sorsjegyezik...hűűű

2013. febr. 18. 13:13
 8/12 anonim ***** válasza:

Inkább sodorjon meg egy cigit felügyelet mellett viccből, mint hogy az eltiltott doháyntmondjuk megegye (súlyos mérgezés lesz a vége).

Amúgy nyilván nem örülnék neki túlzottan, mondjuk nálam cigis pasi kizárva, szóval sok esély nem lenne rá.

2013. febr. 18. 13:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyébként arra a teljesen formabontó és newton-i elmét igénylő megoldásra gondoltál, hogy esetleg beszélsz a gyermeked anyjával, és megmondod, szerinted ez nem helyes, és mivel a gyermeketek közös (csak a párkapcsolatotok szűnt meg), arra kérnéd szépen, hogy ne csináljanak ilyet?
2013. febr. 18. 13:50
 10/12 anonim ***** válasza:

És akkor mi van? Sodor cigit, és? Sorsjegyet kapar, és?

Kicsi voltam, én is csináltam apunak, nem sérült a lelkem, nem lettem függő.... Sorsjegyet is kapartam le, sőt a lányom is, ha veszek, lekaparja ő.... És akkor mi van? De azt nézz, hogy hol tudsz alájuk tenni, az erre irányuló enegrgiáidat inkább a gyerekre fordítsd.

2013. febr. 18. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!