Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sms-t, melyben a volt párom, ócsárol, fenyeget, figyelembe veszi-e a biróság gyermekelhelyezésnél?
Nem. Tudod, miért? Mert bárki írhat a telefonjáról, aki hozzáfér. Anya, apa, testvér, kolléga, barát....Sőt te is.
Ha kézzel írt volna, akkor írásszakértő meg tudná állapítani, hogy ő írta, de így nem.
Ha jól tudom, lehet ingyenes jogi tanácsadást kérni a bíróságon, legalábbis a mi kerületünkben lehet.
Mi annak idején belefoglaltuk a bíróságra beadott papírba azokat az SMS-eket, amiket édesapám írt nekem. A gyerektartást a szüleimnek maguk között kellett volna elrendezni, de apám úgy gondolta, inkább ír nekem egy rakás gusztustalan üzenetet, a saját gyerekének. Mondhatom kellemesen érintett annak idején.
Szerencsére nekünk a végén nem kellett felhasználnunk őket, mert apám annyira irreális kérelmet adott be hogy nem volt rá szükség. De a helyedben én azért utánajárnék. Sosem lehet tudni. Ha a gyerekekről van szó, szerintem mindent be kell vetni, ők a legfontosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!