Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez túlzás volt a részemről?
5 év után kiderült, hogy párom megcsalt. Amúgy sem volt már a kapcsolatunk a régi. Maga a szerető mondta el a viszonyt, hogy igényt tart a férjemre. Ő egy jól kereső ügyvéd, kissé idős a lányhoz, úgy 20 év van köztünk.
De valami felszabadulás félét éreztem mikor megtudtam mindent, és nem is tudom miért, de azonnal összepakoltam a férjem holmijait és azt mondtam a nőnek, rendbe vigyem a férjem.
Aztán reggel jött haza a párom és kereste a cuccait én meg mondtam hogy mér átköltöztettem a nőjéhez, legyenek boldogok. Ajándékba pedig odaadtam az évfordulós pezsgőnket és kitettem a házból.
Azóta folyton üzeneteket küldözget, hogy beszéljük meg, meg ne haragudjak, de igazából nem akarom újrakezdeni. Lapos volt az életem, igaz mindenem megvolt, mi pénzben kapható, de azon kívül semmi.
Most folyton kapom a virágcsokrokat, meg az ajándékokat, de nem hat meg. Élni akarom az életem.
Barátnőm azt mondta túl reagáltam a dolgot, és hogy nem vagyok százas. Tényleg túl reagáltam?
A viszony tartott már 5 éve ezzel a fiatal nővel?És még csak most mondta el a szerető?Nem vettél észre semmit?
Nézd,ha már úgyis kifelé vágytál ebből a házasságból,akkor ez most jól jött neked.
De lehet, hogy ez csak egy kezdeti sokk,és később döbbensz rá,mi is történt.Ha meg nem, jól jártál, mert marhára tud fájni egy megcsalás, ha még szereted egy kicsit is (sajnos tapasztalat)
A reakciód nem túlzás.Én is ezt tettem, de én még cirkuszoltam is.:( Igaz,csak a telefonba,később már lehiggadtam. :(
Ma beszéltem vele a vagyonmegosztásról. Mindennek kérem a felét kivéve ami tárgyakhoz nagyon ragaszkodik érzelmi alapon.
Plusz lemondtam a tőle kapott ékszerekről (amúgy sem voltam nagyon ékszeres)
Mikor fiatalok voltunk sokat tepert értem, mert elsőre nem mondtam neki igent. Kb. fél év alatt szeretem bele. És mikor megismertem még munkája sem volt. Nem a pénzért mentem hozzá.
7 évig jártunk majd 5 év házasság. A viszony ha jól vettem ki két éves. Szerintem az is ide vezetett, hogy a párom nagyon társaság függő. Ő azért akar kitűnni, vagy épp beilleszkedni valahova, mert a környezete úgy tartja jónak. Az ügyvéd barátai legtöbbje vagy fiatal lánnyal jár úgy 20 évesekkel vagy szeretőt tartanak.
Gyakorlatilag a férjem első cselekedete ami szembe ment a barátai normájával az a házasság volt a tetejébe egy vele egykorú nővel. És ezért hittem, hogy érdemes egy házasságra... de tévedtem.
Nehogy lemondj az ékszereidről.
Én is annyira nem vagyok ékszeres,hogy soha nem hordok
semmit,de mikor 4 éve anyagilag nehéz helyzetbe kerültem
(bármi jöhet,akár egy kartörés is) kiderült,hogy az
örökölt családi ékszereknek mekkora hasznát vettem mikor
beadtam a zaciba őket,pont ki tudtam húzni velük,amíg
újra munkába álltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!