Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehet a másik fél? Minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet a másik fél? Minden ket hetente nekem kell vinnem a gyereket 200 km. anyagilag sajnos most nem ällok jol, es nem tudom megtenni hogy a kocsiba tankoljam

Figyelt kérdés
mit tehet a másik fél ha nem tudom ebben a helyzetben bztositani a láthatást?
2009. szept. 24. 11:36
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
76%
Miért nem ír vissza a kérdező?
2009. szept. 25. 11:07
 42/47 anonim ***** válasza:
71%
Biztos nem tetszenek neki a válaszok.
2009. szept. 25. 11:17
 43/47 anonim ***** válasza:
71%
akkor védje meg magát, ha van mivel egyáltalán.
2009. szept. 25. 11:20
 44/47 A kérdező kommentje:
minek védekkezzek ha ugyis támadnak.köszönöm a segitségeteket,akik normálisan valaszoltak,meg azoknak is akik csak olvasnak és nem értelmeznek!
2009. szept. 26. 10:36
 45/47 anonim ***** válasza:
92%
Szegény kisgyerek! Semmiről se tehet és megy a huzavona. Neki mindegy ki vonszolja keresztül az országon, kéthetente utaznia kell. Szállítani persze mindenkinek büdös. Ám jó lehetőség borsot törni a másik fél orra alá, hogy szétcseszi a hétvégéjét, mert elmegy, visszajön, elmegy, visszajön: 800km. Gratulálok! Ez a felnőtt, felelősségteljes viselkedés!
2009. szept. 27. 00:21
 46/47 anonim válasza:
Én megoldanám egy az egyben a megítélt gyermektartásdíjból ,levonnám az apa útiköltségét ,Ugyanis ha fizet és még 200 Km utazik az ha jól számolok 2X az 400 km a mai benzin árak és fizetések mellett ez a teljes kizsákmányolásuk .Én ha a gyermekemet nézem ,akkor nem viszem el jó messzire az édesapjától !!!!!! Ezzel bebizonyítják sokan ,hogy nem fontos a gyermekük neki .Egy tisztességes szülő nézi a másikat is (És főleg a gyermekét is ),ha elválok is , nem azt jelenti ,hogy a másikat tönkre kell tenni .És elmegyek jó messzire ,hogy a másiknak minél több rosszat tegyek . maximum 30 Km engednék többet nem .És ezt Jogilag törvénybe foglalnám .
2011. szept. 8. 22:19
 47/47 anonim válasza:

Volt valaki,aki okosan a buszra tippelt menjen tömeg közlekedéssel értük ."Zseniális Ötlet "

Utaztál már vonaton vagy buszon hosszabb távon ? !!!!!!!!!!!!!

Egy ugyan annyiba kerül mintha kocsival mennél .De én 120 Km re számoltam ki 18 órakor indulás ,jó esetben éjfélkor ér haza ,a jó esetben ,ha valamiért lekési a csatlakozást akkor reggel 9 re .Akkor a kapcsolattartása az utazásból állna !

2011. szept. 9. 07:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!