Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehet a másik fél? Minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet a másik fél? Minden ket hetente nekem kell vinnem a gyereket 200 km. anyagilag sajnos most nem ällok jol, es nem tudom megtenni hogy a kocsiba tankoljam

Figyelt kérdés
mit tehet a másik fél ha nem tudom ebben a helyzetben bztositani a láthatást?
2009. szept. 24. 11:36
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
70%
semmit, nehogy már te old meg! ha látni akarja menjen el ő!
2009. szept. 24. 11:41
 2/47 A kérdező kommentje:
de ö is azzal reagál hogy neki sincs pénze igy nem tud jönni
2009. szept. 24. 11:43
 3/47 anonim ***** válasza:
85%
Nem neked kell odavinne a gyereket, hanem a másiknak kell elhoznia. Te megadod rá a lehetőséget, hogy elvigye, innentől a felelősség nem téged terhel.
2009. szept. 24. 11:43
 4/47 anonim ***** válasza:
85%
Akkor mindenki marad ott, ahol van. Nem kívánhat tőled olyat, amit nem bírsz anyagilag. Pont neki kellene ezt átérezni, mivel ő is ebben a helyzetben van. Vagy találkozzatok valahol félúton.
2009. szept. 24. 11:45
 5/47 A kérdező kommentje:
a félutba sem megy bele,es a biroság mondta ki hogy nekem kell vinnem a gyereket.ez havi 40,000 ft kiadás
2009. szept. 24. 11:49
 6/47 anonim ***** válasza:
86%

Ez van írva a bírósági döntésbe??? Ilyet még nem is hallottam!!! Olvasd el alaposan, tényleg ez van benne???

Neked elvileg csak biztosítanod kell a gyereket, a másik félnek kell érte mennie!

2009. szept. 24. 11:50
 7/47 anonim ***** válasza:
84%
Mi van a bírósági végzésben? Hogy írták elő a láthatást?
2009. szept. 24. 11:52
 8/47 A kérdező kommentje:
hogy köteles vagyok minden ket hetente a házáig vinnem a gyereket!!pentek este 6 - vasárnap este 6 ig
2009. szept. 24. 11:56
 9/47 anonim ***** válasza:
93%

Válás után te mentél el a gyerekkel 200 km-re? Mert akkor elképzelhető h. az van leirva a végzésbe.

Valahogy egyezzetek meg, ez hosszutávon nagyon nagy kiadás, felváltva esetleg ? Hány éves a gyerek amugy ?

2009. szept. 24. 11:57
 10/47 A kérdező kommentje:

én egy év utan kertem a biroságot,hogy a megváltozott élet körülményekre tekintettel,munka idö hivatkozva,hogy havi egyszer a féluton talälkozzunk,erre ö irt egy olyat valasznak,hogy ö neki ez igy jo,ha mar ez van a papirban,ö nem hajlando utazni-meg hogy csak havi egyszer?na ne mä!nem akar egyezséget sem kötni!

szerintetek mit mond majd a biroság novemberben?

2009. szept. 24. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!