Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehet a másik fél? Minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet a másik fél? Minden ket hetente nekem kell vinnem a gyereket 200 km. anyagilag sajnos most nem ällok jol, es nem tudom megtenni hogy a kocsiba tankoljam

Figyelt kérdés
mit tehet a másik fél ha nem tudom ebben a helyzetben bztositani a láthatást?
2009. szept. 24. 11:36
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
71%

Nem kell autópályán menni. Egyébként én pont 200 km-re jártam évekig a lakóhelyemtől, és ez alkalmanként 9-10e Ft-ba került.

Amúgy meg semmi jogod megfosztani az apját attól, hogy láthassa a gyereket. Mert az övé is. Te költöztél el, nincs az a bíróság, amelyik azt mondaná, hogy nem neked kell vinni.

Ha nem viszed, akkor beperelhet a férjed, és meg is fogja nyerni a pert.

2009. szept. 24. 12:45
 22/47 anonim ***** válasza:
71%

Ill. a volt férjed.

De nem csak róla van itt szó, hanem a gyerekről, akit szintén nem kellene megfosztanod az apjától.

2009. szept. 24. 12:46
 23/47 anonim ***** válasza:
77%

12:30-as!

Kicsit jobban megkellene gondolnod a válaszodat ugyanis más bajba kerülhet.(gondolom ez nem nagyon érdekel)Ugyanis a bíróság meghatározott valamit,amit addig amíg nem változtatnak rajta,bekell a feleknek tartani!Szóval addig nincs mese,a gyereket vinni kell!A bíróságra pedig bekell menni elmondani a problémákat!

2009. szept. 24. 12:47
 24/47 anonim ***** válasza:
79%

Kérdésedre válaszolva:

1, mivel Te költöztél valóban, neked kell vinni a gyereket

2, ha nem viszed, beperelhet, rendőrséggel is elhozathatja a gyereket

Próbáljatok megegyezni inkább valamiben!

2009. szept. 24. 12:52
 25/47 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem, ha nem viszed a gyereket mert nincs rá pénzed, ezért nem tehetnek veled semmit. Te számlákkal és kereseti igazolással is tudod bizonyítani, hogy neked erre nincs kereted.

És az azért nem úgy van, hogy neki kutya kötelessége cipelni a gyereket, mert ő költözött el. Nem tudhatja senki, hogy miért tette ezt, de ha nem is volt különösebb oka, az másik szülőtől az sem megoldás, hogy ő márpedig nem megy, megvárja a sült galambot. Azért ez nem így van.

panaszt tehet a bíróságon, de ezért veled nem tehetnek semmit.

Mondjuk azért a benzin ár kérdést tényleg át gondolhatnád, mert azért ma magyarországon 200 km valóban nem negyvenezer forint, főleg ha esetleg valóban vonattal mentek.

2009. szept. 24. 12:58
 26/47 anonim ***** válasza:
84%

És abba miért nem gondol bele senki,hogy a kérdezőnek miért kellett ilyen messze menekülnie,hogy nyugtuk lehessen??????????Talán pontosan apuka tehet róla neem??A szegény áldozat.Melyik bíróság védte meg a kérdezőt a zaklatása elől???Ezt lehet,ehhez apukának talán joga van?

Nagyon sok hasonló szemét apuka van,vagyis aki csak annak nevezi magát(igazából nem a gyerekük érdekli őket,hanem a kicsinyes szánalmas bosszújuk)mert nem apa az ilyen.

Aki szereti a gyerekét valóban,az válás után is úgy viselkedik ahogy a gyerekének jó.Ha zaklatták az anyát az érintette a gyereket is.Ez talán jó volt neki?Gondolom nem jelentette fel az anya zaklatásért,de hiába is teszi,mert a semmire való magyar törvényekkel úgysem megy semmire.Érdemben senki segíteni nem tud itt ilyen ügyben.Csakis a menekülés a megoldás sajnos.Menj a gyerekeddel olyan messze,hogy soha rátok ne találjon többet.Nem a gyerek fog neki hiányozni,hanem a cirkusz amit veled művelhet.

2009. szept. 24. 13:00
 27/47 anonim ***** válasza:
54%

Utolsó: És ezt te honnan tudod? Mi alapján ítélsz így véleményt? Mert az előzőek, akik az anyát úgymond "okolták" (én is közéjük tartozom), igazunk van. Ha valaki kérdést tesz fel, írja le rendesen, mi miért történt, ne csak félszavakban, különben megkapja a magáét. Néha oktalanul is, de ez már az ő baja.

Én sem tudom miért költöztél el, de nem csak autóval lehet közlekedni, és akik azt mondják, hogy az apa dolga, hogy menjen érte, nagyon nem úgy van. Mivel a gyereket nálad helyezték el, sokkal több a kötelezettséged is, ezzel persze az élmény is. Nyilván ő sem akart vasárnapi apuka lenni, és azt sem akarta, hogy ilyen messze költözzön a gyereke tőle (ebbe pedig neki nincs beleszólása, ugye? nem csak az anya helyzete tehetetlen bizonyos dolgokban...) az anyának kell biztosítania a láthatást, ami nem abból áll, hogy egyszerűen odaadja a gyereket. ez nem úgy van, hogy ha az apa látni akarja, jöjjön. te költöztél el.

2009. szept. 24. 13:12
 28/47 anonim ***** válasza:
63%

Talán olvad el a kommentjeit kedves utolsó okoskodó!!!

Leírta,hogy zaklatták!!!

2009. szept. 24. 13:19
 29/47 anonim ***** válasza:
44%
és ez miben nyilvánul meg? ezt sem írta le. és kiK? az apa? vagy csak a családja? vagy az összes? így adjon normális tanácsot az ember.
2009. szept. 24. 13:33
 30/47 anonim ***** válasza:
50%
Egyetértek!Bennem az a kérdés merült fel,hogy ha a kedves anyuka elmondta ezt a bíróságon akkor vajon ezt miért nem vették figyelembe???(a zaklatást) A másik meg az,hogy ő feltett egy kérdést amiben nem magyarázta el a teljes történetet!Na én például szeretek legtöbbször csak a kérdésre válaszolni és nem a kommentek után tanácsot adni.A kommentek csak eztán jönnek!Tehát én csakis kizárólag a kérdésre válaszoltam..ami a kérdezőt érdekelte!Az nem az én jogom,hogy az apukát elítéljem,főleg úgy,hogy nem ismerem.Nem kell senkit bántani,csak a kérdésre válaszolni!
2009. szept. 24. 13:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!