Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált apák, a ti gyereketek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált apák, a ti gyereketek is ilyen?

Figyelt kérdés
Az én gyerekem a váláskor még teljesen normális volt, jött a láthatásra,aranyos volt, kedves volt,de ahogy telt az idő egyre kevesebbet jött hozzám és a szüleimhez is, és azt vettem észre,hogy ugyanolyan kezd lenni,mint az anyja. Pl én minden láthatáskor (kéthetente van) veszek neki valamit,volt hogy mp4 lejátszót kapott,de volt hogy csak egy csokit. És mostanában,ha csak egy csokit vagy apróságot kap,azt meg se köszöni és el sem viszi,az nem kell neki. És szólt hogy most már neki pénz kell mindenre,neki ne vegyek semmit,meg a szüleim se,csak adjuk oda a pénzt. Hát azért ha a gyerekem,ha nem, ez nem így megy,ez nem kötelező a részemről örüljön,hogy adok valamit. Olyan követelőző és semmirekellő már majdnem mint az anyja. Ráadásul,ha nekem vagy a nagyszülőknek van pl névnapunk vagy valami, akkor ő annyit nem mond hogy bukjál fel, nemhogy ajándékot adjon. (pedig kap elég zsebpénzt a szüleimtől).Már 13 éves,ha most ilyen,mi lesz később?

2013. ápr. 8. 11:05
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Persze hogy előtte nem mondok csúnyát az anyjáról.

Nem csak arról van szó, hogy szülinapra pénzt kér, hanem hogy jön egy sima láthatásra, veszek neki pl egy tábla csokit, amit tudom hogy szeret, de nem hogy nem köszöni meg, hanem még mondja is hogy adjak pénzt. Én meg úgy vagyok vele, hogy fizetem a gyt-t, mellé veszek neki ruhákat, ezeket az apróságokat csak úgy veszem neki, hogy lássa akkor is gondolok rá ha nincs velem és rosszul esik hogy meg se köszöni, hanem pénzt követel,mert azt meg nem kéri, szó szerint követeli.

2013. ápr. 10. 14:33
 22/26 anonim ***** válasza:
Megértelek teljes mértékben.Igazad van.Mond meg neki hogy a pénzért meg kell dolgoznod,nem potyog az égből.Lehet hogy anyuka is biztatja.Kap otthon zsebpénzt az anyjától?Hát igen ilyenkor már nőnek az igényeik,s mivel kamaszok szemtelenek is tudnak lenni.Ne hagyd hogy kihasználjon semmiképp.
2013. ápr. 10. 14:39
 23/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom kap e pénzt az anyjától, nem szoktam kérdezni az anyjával kapcsolatos dolgokról. Viszont a szüleimtől mindig kap pénzt mikor oda megy. És akkor megy amikor akar, az anyja se tiltja, elég közel is laknak egymáshoz.
2013. ápr. 10. 14:42
 24/26 anonim ***** válasza:

A gyermekvédelmis válaszoló teljesen jól leírta,hogy milyen érzés is ez.Most gondold el,kéthetente besétálsz az életébe,aztán meg megint semmi..Ez majdnem rosszabb annál,mintha sosem találkoznátok.El kellene dönteni végre,hogy akkor most vagy végleg kilépsz az életéből,vagy rendesen részt veszel abban,és nemcsak egy hétvégi "apuka" leszel, hanem ténylegesen ott leszel a lányodnak,mint egy rendes apa.Kezdheted azzal,hogy nem úgy nyilatkozol a lányodról,hogy "váláskor még teljesen normális volt" . Nem gondolsz abba bele, hogy neki milyen lehet?Elvileg van egy apja,de közben mégsem,aki azzal próbálja pótolni a hiányosságokat,hogy cuccokat vesz neki..13 éves,és ráadásul lány,most lenne rád a legnagyobb szüksége.(elárulom neked,hogy MINDEN lány a lelke mélyén apuci kislánya szeretne lenni)Szerintem ez rosszul esik neki,ezért próbál veled "flegmázni",és kihasználni.Azt akarja,hogy neked is kicsit sz.r legyen,ahogy neki is.

#egy elvált szülők gyereke

2013. ápr. 14. 20:11
 25/26 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó! Nem lehet, hogy a bírósági ítéletben kétheti láthatás van csak? Ha anyuka nem rugalmas ebben, akkor sokat nem lehet tenni ellene...
2013. ápr. 16. 08:46
 26/26 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó,mivel a kérdezőben nem merült fel az anyuka ellenhangolása,így ebből arra következtettem,hogy nincs baj a nővel.egyébként egy normális anyát sem zavarna,ha az apa többet akar foglalkozni a gyerekkel,hiába 2 hétben egyeztek meg.De ha mégis,akkor a kérdező említette,hogy az exfelesége sosem tiltja el az apa felőli nagyszülőktől sem,így ott is tudnának találkozni.
2013. ápr. 16. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!