Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált apák, a ti gyereketek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált apák, a ti gyereketek is ilyen?

Figyelt kérdés
Az én gyerekem a váláskor még teljesen normális volt, jött a láthatásra,aranyos volt, kedves volt,de ahogy telt az idő egyre kevesebbet jött hozzám és a szüleimhez is, és azt vettem észre,hogy ugyanolyan kezd lenni,mint az anyja. Pl én minden láthatáskor (kéthetente van) veszek neki valamit,volt hogy mp4 lejátszót kapott,de volt hogy csak egy csokit. És mostanában,ha csak egy csokit vagy apróságot kap,azt meg se köszöni és el sem viszi,az nem kell neki. És szólt hogy most már neki pénz kell mindenre,neki ne vegyek semmit,meg a szüleim se,csak adjuk oda a pénzt. Hát azért ha a gyerekem,ha nem, ez nem így megy,ez nem kötelező a részemről örüljön,hogy adok valamit. Olyan követelőző és semmirekellő már majdnem mint az anyja. Ráadásul,ha nekem vagy a nagyszülőknek van pl névnapunk vagy valami, akkor ő annyit nem mond hogy bukjál fel, nemhogy ajándékot adjon. (pedig kap elég zsebpénzt a szüleimtől).Már 13 éves,ha most ilyen,mi lesz később?

2013. ápr. 8. 11:05
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, én nem 100000 ft gyt fizetek, hanem jóval többet. És a válás sem az én bűnöm volt, anno az anyja lépett le egy új pasival és azóta már kb a 6. van neki. És ez az állapot már tart 5 éve, nem hiszem hogy az én türelmemmel lenne a hiba.
2013. ápr. 8. 22:00
 12/26 A kérdező kommentje:
10000 (bocs elírtam),szóval nem 10 ezret fizetek hanem jóval többet
2013. ápr. 8. 22:01
 13/26 Bence_ ***** válasza:

Gyereket te nem nevelheted?

Azért kérdezem mert anyukával lehet gubanc is ha már a 6. pasit fogyasztja.

Gyereknek gondolom egy állandóság jobb lenne.

2013. ápr. 8. 22:35
 14/26 A kérdező kommentje:
Ez a bíróságon nem elég indok, hogy nekem ítéljék a gyereket sajnos.
2013. ápr. 8. 23:02
 15/26 anonim ***** válasza:

Üdv.

Átfutottam a válaszokat és nem láttam sehol hogy a gyermek fiú vagy lány?

Ha fiú vegyél egy ps-t vagy x-boxotha megteheted és játszatok együtt.

Persze azt nem viheti haza. Az ott van nálad.

A játék közelebb hozhat titeket. Idővel lehet, hogy a haverjait is áthívná játszani és megismerhetnéd őket.

Vagy menjetek el gokartozni vagy valami igazán pasis dolog amit az anyjával tuti nem csinál. Lényeg hogy együtt jól érezzétek magatokat.

Ha lány akkor nehezebb dolgod van. Puhatold ki ami a hobbija vagy együtt találjatok ki egyet amit együtt csinálhattok.

2013. ápr. 9. 14:04
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi de valami nagyon elromlott közöttetek.Mikor váltatok el hány éve?Én is elvált szülő vagyok és anya.A most 17 éves lányom és a te történeted között nagyon sok hasonlóságot fedezek fel.Én sosem tiltottam el a lányomat az apjától,ezt már az elején leszögezem.Nálunk is ment a láthatás az elején.A váláskor a lányom 7 éves volt.A volt férjemnek a párja volt az mint utóbb kiderült aki úgy keverte a kártyát hogy a lányom náluk ne érezze jól magát,persze mindezt mosolyogva.Ha közös programot szerveztek egyből fejfájása lett,moziba mentek,nem azt nézték hogy a gyerek mit nézne hanem a kis hölgy mit.Mivel nem úgy lett ahogy ő gondolta bepukkadt,és be sem ment a moziba.Rengeteget tudnék mesélni.Nem jöttek el a lányom rendezvényeire,elmentek a ballagásáról,nem várták meg a végét,mert a nőnek fájt a lába.A lányom közben felnőtt,és nem kellett nagyító hogy lássa ő nem annyira fontos.Az apja pedig őt hibáztatja.Én beszéltem az exemmel,és szóltam hogy elveszíti ha nem változtat.Találkozzanak csak ketten a nagyinál,bárhol.Csakhogy a csaj nem engedi,illetve bepukkad.A saját szüleihez sem nagyon mehet az exférjem.Ők is vettek mindenfélét,volt hogy ezzel invitálták magukhoz(mikuláscsomag stb)hidd el nem az számít.Ami legutóbb betette a kaput hogy balhézott az exem a nőcivel és a lányomnak mindketten egymást szidták facen.A lányom azóta ne tudd meg hogy beszél az apjáról.Aki mellesleg egy tényleg undorító,mint ember.13 évesen a gyerek még nem foglalkozik névnapokkal,max a sajátjával,ezt ne ródd fel neki.De el lehet vele beszélgetni.Tedd ezt meg,hátha választ kapsz a kérdéseidre.
2013. ápr. 9. 22:51
 17/26 A kérdező kommentje:
Én nem gondolnám hogy a párom a hibás, mert 2,5 éve vagyunk együtt, a lányommal meg kb 5 éve tart ez a dolog. Meg mikor tudja hogy a párom dolgozik, akkor sem akar jönni, szóval ha ő zavarná, akkor legalább jönne olyankor. A lányom 4 éves volt mikor elváltunk és a jelenlegi az első párom akit bemutattam neki.
2013. ápr. 10. 10:25
 18/26 anonim ***** válasza:
Persze nem is úgy gondoltam hogy a párod a probléma forrása,nálunk ő volt amit később be is vallott a lányomnak.Szerencsétlen legalább tartotta volna magában.A gyerek viselkedése hasonló.Nem tudom lehet hogy tényleg a kamaszkor is teszi.Nálunk a jelenlegi férjemet tekinti a lányom az apjának,mindent megbeszél vele/velünk.A mostoha apja megy el szülőire és még sorolhatnám.Én most azt mondom hogy ülj le vele és beszéljétek meg vele.Pláne ha kislány,talán könnyebb is mint egy fiúval lenne.Mond el mit vettél észre és kérdezd meg mi van vele.Többet nem nagyon tehetsz.
2013. ápr. 10. 14:02
 19/26 A kérdező kommentje:
Kb 5 éve próbálom vele megbeszélni szépen nyugodtan, de csak vonagatja a vállát vagy megígéri hogy nem fog így viselkedni, de az csak addig tart amíg kimondja, lehet csak azért mondja, hogy fejezzem be.
2013. ápr. 10. 14:13
 20/26 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok megint.Akkor ő így kamaszodik.Most hogy visszagondolok az én és a lányom közötti viszony is árnyaltabb volt ebben a korban.Nagyon jó volt a viszonyunk mindig,de volt egy időszak amikor nem igényelte úgy a beszélgetést.Persze nem 5 év volt,de 2 biztos.Tombolnak benne a hormonok,nehéz ez az időszak.Hagyd akkor és csak legyél ott neki.Elég ha tudja hogy szereted.Ugye az anyjáról nem beszélsz neki így?(semmirekellő stb)Ha gondolod ne adj neki pluszba semmit.Lehet hogy ezt csak túl kell élni,majd aztán benő a feje lágya.Ebben a korban sokat számít hogy milyen a baráti társaság,nagyon tudja őket befolyásolni.Mivel nem Te neveled nap mint nap nehéz ebbe belelátni.Lehet hogy Te már csak a következményt látod.Az hogy egy idő után pénzt kér szülinapra stb. ez teljesen általános jelenség.A lányom is átállt erre.Kívánom hogy idővel rendeződjön a viszony.A kamaszkor amúgy is egy nehéz időszak nekik is,nekünk is.
2013. ápr. 10. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!