Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most mi lehet a baja? Mért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi lehet a baja? Mért nem keres?

Figyelt kérdés
a férjem külföldön dolgozik,van egy kisfiunk is.minden nap beszéltünk,de két napja nem igazán keres...tegnap fél 10kor jutott eszébe feljönni msnre,de nem tudtunk beszélni,mert altattam pont a fiunkat.ma meg abszolút semmi..pedig láttam,hogy myvipbe belépett ma..vajon mért nem keres?
2009. szept. 21. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Nekem ez egy kicsit fura. Ha ezt egy tizenéves kérdezi,aki még most randizgat pár hete a párával,akkor azt mondom oké,még nem ismeri,bizonytalan stb.

De neked a férjed!Miért nem hívod fel és kérdezed meg,hogy mi van vele???

Vagy írsz neki e-mailt vagy sms-t vagy bármit? Ő a párod,a gyereked apja.Ne a myvip-et lesd,hogy mikor lépett fel,hanem beszélj vele és kérd meg,hogy mindennap beszéljetek pár percet vagy írjon,mert aggódsz érte. A másik,hogy neki is keresnie kéne,hogy hogy vagytok,a fiával minden rendben van-e stb. Kicsit érthetetlen nekem a viszonyotok.

2009. szept. 21. 22:28
 2/10 A kérdező kommentje:
eddig semmi baj nemvolt,és nem lestem myvipen,csak láttam a látogatók között,hogy megnézett,és fel eszméltem hogy eddig nem volt ott...azt hittem nem tud net közelbe ülni,azért nem ir,de volt....
2009. szept. 21. 22:30
 3/10 anonim ***** válasza:

hivd fel, vagy irj neki es szegezd ra a kerdest, miert nem keresett?! persze kedvesen, ne ronts ra, ne gondold egybol a rosszat...

ezt Vele kell megbeszelned

remelem nem lesz gond:)

2009. szept. 21. 22:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

kiegeszitem a valaszom...

nem arrol van szo, hogy tizeneveskent idegeskedsz, hogy merre jar a baratod, vajon miert nem ir?! a gyereked apja, irj neki hivd fel csinalj vmit:)

2009. szept. 21. 22:35
 5/10 A kérdező kommentje:
hivtam....gondolom nincs feltöltve a kártyája mert nemcsörög ki...:(
2009. szept. 21. 22:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, ha külföldön dolgoznék és otthon lenne a családom, akkor ezer százalék hogy nem lenne kikapcsolva a telefonom 1 percre sem!
2009. szept. 21. 22:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Azóta jelentkezett???

2009. szept. 22. 10:24
 8/10 anonim ***** válasza:

tegnap 22:49-es hallottál már olyanról, hogy (különösen külföldön) munkaidöben nem lehet bekapcsolva telefon? Ott dolgozni kell, nem lehet fecsegni - a magánügyeket munkaidö után kell intézni.

A kérdezönek meg azt tudnom mondani, hogy lehet, hogy nagyon stresszes a munkája és egyszerüen nem tud annyira leállni, hogy kedve legyen beszélgetni, egyszerüen csak nyugtot akar - tapasztalatból mondom.

2009. szept. 22. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy este 10 után dolgozik, persze nem elképzelhetetlen! de attól még nem feltétlen kell kikapcsolni a telefont, na mindegy.
2009. szept. 22. 21:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Esetleg aludni is akar valamikor?
2009. szept. 23. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!