Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi lehet a baja? Mért nem keres?
Nekem ez egy kicsit fura. Ha ezt egy tizenéves kérdezi,aki még most randizgat pár hete a párával,akkor azt mondom oké,még nem ismeri,bizonytalan stb.
De neked a férjed!Miért nem hívod fel és kérdezed meg,hogy mi van vele???
Vagy írsz neki e-mailt vagy sms-t vagy bármit? Ő a párod,a gyereked apja.Ne a myvip-et lesd,hogy mikor lépett fel,hanem beszélj vele és kérd meg,hogy mindennap beszéljetek pár percet vagy írjon,mert aggódsz érte. A másik,hogy neki is keresnie kéne,hogy hogy vagytok,a fiával minden rendben van-e stb. Kicsit érthetetlen nekem a viszonyotok.
hivd fel, vagy irj neki es szegezd ra a kerdest, miert nem keresett?! persze kedvesen, ne ronts ra, ne gondold egybol a rosszat...
ezt Vele kell megbeszelned
remelem nem lesz gond:)
kiegeszitem a valaszom...
nem arrol van szo, hogy tizeneveskent idegeskedsz, hogy merre jar a baratod, vajon miert nem ir?! a gyereked apja, irj neki hivd fel csinalj vmit:)
tegnap 22:49-es hallottál már olyanról, hogy (különösen külföldön) munkaidöben nem lehet bekapcsolva telefon? Ott dolgozni kell, nem lehet fecsegni - a magánügyeket munkaidö után kell intézni.
A kérdezönek meg azt tudnom mondani, hogy lehet, hogy nagyon stresszes a munkája és egyszerüen nem tud annyira leállni, hogy kedve legyen beszélgetni, egyszerüen csak nyugtot akar - tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!