Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apa nagyon sokat keres randizós oldalakat mert szerintem nem szereti anyut de anya is tudja és én 13 éves vagyok és mindig megfigyelem apát ahogy chat-el egy csajjal mit tegyek?
Szerintem ez ennél kicsit összetettebb.
A gyereknek akkor van kiegyensúlyozott gyerekkora, ha nem tud az anyagi gondokról, nem tárjuk elé azt, higy ki mennyit keres és társai.
Ha nem tetszik az, hogy édesapád randizós oldalakra járkál, mondd meg neki, hogyha lehet ne előtted csinálja, mert akár tetszik, akár nem, nincs sok közöd ahhoz, hogy mi folyik a szüleid között. Téged mindketten nagyon szeretnek, de lehet, hogy egymást már nem, ülj le, csak külön, külön, elvégre nem vagy párterapeuta, neked csak azzal kell tisztában lenned, hogy mire számíts. Ne akard őket kibékíteni, felesleges ezzel foglalkoznod. Legyél a barátaiddal, az otthoniakat meg majd a szülők elrendezik.
Persze, majd egy 13 éves gyerek mondja meg a szüleinek, hogy mit kéne tenniük...
Az meg, hogy leselkedsz apád után, elég gáz...
csak annyiban van érintett a témában,hogy ez téged zavar. ezt a részét közöld apukáddal és kérd,hogy legyen rád tekintettel.
Olyan szempontból nincs a továbbiakban beleszólásod,hogy ez a szüleid házassága. Ha édesanyád tud róla és nem zavarja, az ő dolgukban nem lehetsz békebíró. és nem a korod miatt,vagy mert gyerek vagy. Egy harmadik felnőtt személy sem szólhat bele az ő kapcsolatukba és abba,hogy nekik mi fér bele.
Válaszd ketté a dolgot.
ami téged érint, amellett igenis állj ki. Ami a szüleid kapcsolatára tartozik,azt hagyd meg nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!