Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi késztet egy nőt arra, hogy szerető legyen, hogy
elszeresse mások férjét?
Én soha nem gondoltam volna, hogy nős férfibe fogok beleszeretni, mivel én is elítéltem azokat, akik belerondítanak mások családi életébe. Nálunk villámcsapásként jött a szerelem, szó szerint első látásra (ebben sem hittem soha). Mentségemre szóljon, amikor találkoztunk, még nem tudtam, hogy családja van, a következő randin mondta el. Őszintén elmondta azt is, hogy a feleségével nagyon régóta rossz a viszony, már csak a gyerekek tartják össze őket, és már egyikük sem boldog a kapcsolatban, házaséletet sem élnek jó ideje. Tudom, tipikusan hangzik, nagyon sok férfi ezzel hülyíti a potenciális szeretőjelölt nőt, de én úgy éreztem, hogy őszintén beszél és kitartottam mellette, pedig sokan féltettek. Ma 5 éve, hogy találkoztunk, azóta is együtt vagyunk, a napokban születik meg a kislányunk, és a volt felesége is megtalálta a boldogságot egy másik férfi oldalán. A gyerekeit pedig a sajátomként szeretem, és ők is nagyon szeretnek engem. Nem érzem magam gaz csábítónak. Minden történet más és más, nem szabad ítélkezni anélkül, hogy ismernénk a részleteket.
2009. szept. 19. 23:20
Én sem szándékosan szerettem bele, hogy majd akkor elveszem az élettársától. Sőt sokáig azt sem tudtam, hogy van vkije. Együtt dolgoztunk... Már első látásra megvolt az a bizonyos vibrálás... Pár hét után már mki rólunk beszélt annyira látványos volt a vonzódás, egyszerűen nem tudtuk titkolni. Fél év után mondta el, hogy mit érez irántam, addig semmi nem volt köztünk. Nem tudtam azt mondani neki, hogy nem, mert addigra már én is teljesen szerelmes voltam... Később kiderült, hogy régóta rossz volt a viszonya az élettársával, szakítottak is, amikor kiderült, hogy a csaj terhes. A gyerek miatt maradtak együtt, nem akarta egyedül hagyni egy babával. Ez lassan 5 éve volt, azóta már a felesége vagyok és nagyon boldogok vagyunk. Sokszor hallom tőle, hogy bárcsak előbb jöttem volna az életébe... Az exe nem fogta fel, hogy mi ez az egész. Hiúsági dologot csinált az egészből, hogy őt elhagyták egy másik nőért és megkezdte a bosszúhadjáratot. A gyereket egyáltalán nem adja oda a férjemnek, még a játszótérre sem viheti le egyedül. Még mindig keveri a szart és hazudozik, pedig egy csomó idő eltelt már. Egyszerűen nem érti meg, ha egy férfi boldog otthon, annak nem kell más nő. Ha egy kapcsolatban minden rendben van, ott esélye sincs egy harmadiknak. Ha kitalálná most a férjem, hogy van vkije, akkor biztos előbb magamba néznék, hogy mit rontottam/rontottunk el. Mi vezethetett idáig? Sokkal könnyebb mást hibáztatni bizonyos dolgokért, de néha az embernek magába is kéne nézni egy kicsit.
2009. szept. 20. 10:05
Egyszer velem is előfordult. De bocsika, a kedves férj ugyanúgy benne volt a dologban. Én nem erőltettem semmit. Azt mondta neki hiányzik az adrenalin, és én ezt az izgalmat meg tudom adni neki, ettől függetlenül imádja a családját. Mondtam jó, de amint nekem lesz vkim, befejeztük, így is lett.
2009. szept. 20. 13:26
Nem késztet semmi. Rossz a kérdés.
Általában a foglalt pasik, jó pasik. Nem azért mert "foglalt". Hanem, mert a jó pasikat lefoglalják!
De!
A "jó pasi" csak addig jó pasi, amíg hűséges!
Tehát nem a nő csábítja el a szerencsétlen nős pasit, hanem a pasi a vétkes! Ugyanis egy igazi férfi nem csalja meg a párját!
Ha esetleg beleszeret egy másik nőbe, ott a bibi az, hogy nem szerette az előzőt!
Lényeg: Egy férjet nem lehet csak úgy elszeretni!
Egy pasit csak akkor lehet elszeretni, ha egy gyenge jellemű, gerinctelen, felelőtlen alak.
2009. szept. 20. 16:19
ja és még annyit ehhez, hogy a nők megalázzák magukat egy nős pasassal.
A megcsaló férj, pasi meg egy kurv@. Ki kell dobni.
2009. szept. 20. 16:20
Ez nem rosszindulat kerdese. Be ismerem es is szeretö vagyok, nem valami fel emelö erzes de megtörtent az amire nem szamitottam, a ferfi akivel szeretjük egymast hazas, a felesege mar reg sulyos beteg, nem lehet nemi eletük, stb.
Nem akartam bele szeretni es ö sem belem de meg törtent. Nem varom el, hogy elvaljon a felesegetöl es ö sem akar elvalni töle mert nem akarja egyedül hagyni, nem akar fajdalmat okozni. Mar egy ideje tart köztünk ez a kapcsolat de ugy oldjuk meg, hogy a felesege ne tudja meg, igy is van eleg problemaja a szerencsetlen asszonynak.
En nem ugy erzem, hogy ettöl rossz ember lennek. Nem könnyü de szeretem, faj, hogy nem tudok az az ember mellett elaludni es mellette ebredni akit szeretek. Tudom, hogy ez nem mehet mindig igy, tudom, hogy nem maradhatok örökre mellette de nem tudom elhagyni, szeretem. Nem bantam meg, egy percet sem.
2009. szept. 22. 18:16
Engem semmi sem késztetett.Jött a "villámcsapás",ahogy előttem szólók is írták már,és kész.Nekem Ő az igazi,Neki pedig én.Boldogok vagyunk
2010. szept. 22. 13:20
28/28 anonim válasza:
Nem védhetitek egy kalap alatt az összes nőt, aki házas férfivel jön össze. Több kategória van. Van,aki nem is tudja, hogy házas a férfi. Van, aki tudja, de elcsábítja a férfi, mert olyan nőfaló, és van olyan ribanc, aki kifejezetten így növeli az egóját. Hát én ez utóbbit ismerem. Mindig nős férfiakra mászott, több válást is okozott, de legutóbb megszívta, mert a házaspár egymásra talált. A férj nem egy szoknyavadász, megtörtént, de meg is szenvedte ő is. A ribancról kiderült, hogy közben okiratot hamisított, sikkasztott, meg egy csomót hazudott a pasinak is.Igen, férj nagyot hibázott, de ahogy én látom őket, nagyon megbánta és jobban élnek mint azelőtt. Egyébként a feleség is belátta, hogy sok dolgot elrontott.
Az dobja rájuk az első követ, aki még soha nem hibázott. Egébként még veled, veletek is megtörténhet bármi. Akkor legyél bölcs !
2012. nov. 15. 15:01
Kapcsolódó kérdések: