Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi késztet egy nőt arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi késztet egy nőt arra, hogy szerető legyen, hogy elszeresse mások férjét?

Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 19:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
86%

Senki és semmi nem késztetett arra, hogy "elszeressem" más férjét. Ez nem jó kifejezés, nem volt tudatos folyamat, hogy akkor én most kinéztem ezt a pasit és megszerzem. Kölcsönös szimpátiának indult, ötvözve azzal, hogy mivel távol vagyunk, úgysem lesz belőle semmi, viszont nagyon jó minden gondot, gondolatot megosztani egymással.

Gyengék vagyunk megválni egymástól.

2009. szept. 19. 20:18
 12/28 anonim ***** válasza:
17%

Az hogy egy nullák emberileg, nem tudnának egy normális pasit összeszedni tartós kapcsolatra a tulajdonságaik miatt, ezért keféltetik magukat olyannal akinek csak arra kellenek. Közben meg titkon arra vágynak, hogy őket is szeressék, de egyszerűen képtelenek a kompromisszumokra.

Amúgy: undorító dolognak tartom, és ezek a némberek számomra nem nők.

27/N

2009. szept. 19. 20:37
 13/28 anonim ***** válasza:
80%

Na, megjött miszisz "27/N" és megint nagyon okosat mondott... nem tűnt még fel, hogy minden egyes válaszodat az összes kérdésnél lepontozzák? Nem tűnt még fel mekkora marhaságokat beszélsz mindenhova? Nagyon bölcsnek és tapasztaltnak érzed magad de közben meg mindenki röhög rajtad.

Szánalmas vagy.

2009. szept. 19. 20:47
 14/28 anonim ***** válasza:
88%
Nem késztetett semmi csak megtörtént fiatal voltam és tapasztalatlan fel sem fogtam hogy mit teszek de akkor nagyon izgalmas volt, a mai eszemmel és élettapasztalatommal már nagyon szégyenlem és elítélem magam és ez egy sötét titok marad az életembe ami remélem soha nem derül ki.
2009. szept. 19. 20:52
 15/28 A kérdező kommentje:
20.47 Nem értelek. Kire gondoltál? Itt egyazon ember válaszol minden kérdésre?
2009. szept. 19. 21:05
 16/28 A kérdező kommentje:
Jó,jó! De nem megalázó szeretőnek lenni? Szerintem éppen olyan kellemetlen lehet, mint annak, akit megcsalnak.
2009. szept. 19. 21:06
 17/28 anonim ***** válasza:
66%
A 20:18-asnak írtam, nem neked, kérdező!
2009. szept. 19. 21:23
 18/28 anonim ***** válasza:
66%
Bocsánat, a 20:37-esnek írtam, nem a 20:18asnak... már vibrál a szemem....
2009. szept. 19. 21:23
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
19:27 látszik, hogy az életébe nem volt még szerelmes, különben tudná, hogy igenis van olyan, hogy a szerelem villámcsapásnként jön.
2009. szept. 19. 21:37
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
21:37 - Persze, hogy nem volt még szerelmes. De tudod, mit, tovább megyek. A szerelem csakis villámcsapásként jön, nem alakul ki, ha valaki kialakulásnak érzi, akkor se alakul ki, mert a felismerés igenis hirtelen jön, és az igazi szerelem csakis így születik, amiből csak egy van. A többi nem igazi, csak hasonlít rá, de van, aki nem tudja megkülönböztetni, csak akkor szembesül a különbséggel, amikor tényleg jön az igazi.
2009. szept. 19. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!