Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnyerem a pert gyerektartás ügyben?
Volt feleségemnek lakáshasználatit kéne fizetnie nekem 40.000ft-t,azonban nem teszi,már több ajánlott levelet is küldtem neki ez ügyben,de semmi.
Nekem a gyerek után 25.000ft gyt-t kell fizetnem,de elég nehezen birom fizetni. Az albérletem rezsivel együtt 50.000ft,átlagban 80-90 ezer ft körül keresek. Tudom nem sok az a pénz amit kapnom kéne különbözetet a volt nejemtől de nekem igenis jól jönne. Iszonyatosan sporolok h mikor láthatás van a gyerek normális kaját tudjon enni itt nálam.
Arra gondoltam pert inditok h addig mig a lakáshasználatit nem kapom meg,vagy el nem adjuk a lakást addig nem fizetek gyt-t,hisz igy is exem tartozik nekem. Én rendesen fizetem a gyt-t,a per végén majd kiderül mi lesz.
Ő egyébként tudná nekem a lakáshasználatit fizetni,ha másbol nem az uj barátja fizetéséből,mivel már a válás kimondása után odaköltöztette,és ő használja a részemet.
Erről akkor végzés van, hogy hivatalosan neked kell hogy fizessen lakáshasználatit! Akkor kell kérni ennek a végrehajtását bírósági úton!
Szerintem vigyázz azzal, hogy nem fizetsz tartásdíjat, mert a 2 különböző dologról van szó.
ügyvéded mit mond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!