Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Az édesanyám(34) egy éve elvált édesapámtól(35).Sok pénzt vitt el,épített egy házat magának.Én édesapámmal maradtam,hozzá jobban ragaszkodom.Fiatalon ismerkedtek meg.Húsz évesek sem voltak,de már én megszülettem.Érdemes tudni,édesapám nagyon talpra esett ember,igazi jég hátán is megélek típus.Szóval elmondásuk szerint nagyon szegények voltunk,de édesapám kitartásának köszönhetően mára jól élünk.Mondhatni mindent együtt értek el,édesanyám ott volt édesapám mellett kisebb botlásokkal.Amikor én 4 éves lehetem megcsalta édesapámat,amit megbocsájtott,neki születésem előtt pedig kétszer,ezt annyai nagymamámtól tudom.Tudni érdemes édesapám nagyon gyűlöli az olyan nőket akik csak azért kedvesek vele,mert így áll anyagilag.Emlékszem hallodtam amikor itt volt nálunk egy barátja és beszéltek egy nőröl,hogy nyomul édesapámra,és azt mondta neki,azt soha nem fogja megengedni,hogy valaki is dicsekedhesen vele,és hogy megpróbálja át venni édesanyám helyét,és annak egy pillanatig sem fogja kitenni édesanyámat,hogy úgy érezze ez nincs biztosítva.Ezt én véletlen hallodtam,nem mondhatni,hogy csak azért mondta mert ott vagyok.A fordulat,hogy most édesanyám vissza akar jönni,de édesapám hallani sem akar róla,meg kérdeztem tőle igaz-e amit nagymamám mondott,és azt mondta igaz,már annyit nyelt neki,hogy nincs több esélye nála.Édesanyám állandóan traktál,hogy győzzem meg apát de nem bírom.Apa Azt mondja mindig,hogy elfogyot a pénze,mert belefogot egy komával valamibe,és nem jött nekik össze,és most csak kétségbe van esve,és ő nem lesz neki,csak egy biztos pont amit bármikor elő lehet húzni.Megértésemet kérte,és hogy ne haragudjak rá,de ő sem így tervezte.Szerintetek mit tegyek,és van-e rá esély hogy kibékülnek még?
2013. márc. 27. 00:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem apád csak vesztene vele ha megint együtt élne anyáddal. Netán ha összeházasodnának aztán megint elválnának, megint vinne egy csomó pénzt anyád. Lehet erre játszik.
2013. márc. 27. 00:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha kihasználja az apádat, ne erőltesd a békülést, csak mert te így szoktad meg.
2013. márc. 27. 00:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
az Apukád nagyon okos ember, hisz mindent meg tett érted hogy jó életed legyen, semmikép se akarna neked rosszat, maradj apukád mellet és bízzál meg benne.
2013. márc. 27. 00:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az természetes dolog amiért ragaszkodsz mindkét szülődhöz!Szerintem nem kellene belefolynod a "békítő" szerepébe!Sőt én a helyedben még az üzenetet sem adnám át az apámnak! A leírásod alapján az apukád igen karakteres jellem,és azt gondolom mindenkinek joga van saját nevében dönteni még akkor is ha van gyermeke! A közbeavatkozásod esetleg sejtetheti vele,hogy te azt akarnád,hogy a szüleid ismét együtt legyenek! Maradj ki az édesapád magánéletéből mert az terád sem tartozik!
2013. márc. 27. 03:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Megértem apukádat , de az is lehet hogy anyukád nem emiatt akar hozzá visszamenni , hanem mert rájött , hogy milyen embert veszített el... Azt nemigen lehet felróni neki, hogy születésed előtt megcsalta, hisz gyerek volt még akkor is mikor születtél. Szerintem ne avatkozz bele a dologba , ez a kettejük ügye és ezt mondd meg anyukádnak is.
2013. márc. 27. 04:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne tégy semmit,ha kibékülnek vagy ha nem is akkor sem az miatt mert te beleavatkoztál.Apukád ismeri már anyukádat és valószínű jól látja a dolgokat.Anyukádról meg nem is beszélve,téged akar felhasználni,hogy ő megint visszamehessen.Ez egy szülőtől undorító!
2013. márc. 27. 07:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Szereted a szuleidet.

Ertheto ha szeretned mindket szulodet, szerettedet magad mellett erezni.

Sajnos ahhoz,mhogy mukodjon az o kapcsolatuk nem eleg teged szeretniuk, es neked szeretni oket.

Egy jol mukodo kapcsolathoz bizalom kell, ez a bizalom viszont edesapadbol veszett. Amin nem is lehet csodalkozni, edesanyadnak adott eselyt, amivel visszaelt.

Ennek ellenere meg mukodhetn eis a kapcsolatuk, de megertem apukadat, hogy nem akar kockaztatni.

Az anyukadtol meg nem fair, hogy teged akar felhasznalni, a sajat erdekei eloremozditasaban.

Nem vagy te postas, ha anyukad szeretne valamit, azt oldja meg egyedul, nem vagy kerito sem. Raadasul ketlem, hogy apukad orulne ha beleszolnal a maganeletebe. Ha legkozelebb edesanyad ilyet ker, mond meg, hogy ha szeretne valamit azt egyedul kell elernie, hogy azo sajat erdemei miatt fogadja vissza edesapad, es ne azert mert a 10en eves gyereke keri.

2013. márc. 27. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!