Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a szüleim folyton vitáznak?
Figyelt kérdés
Hello:) Nos, a szüleim nagyon szeretik egymást. Legalábbis én így tudtam. Most már semmit sem tudok. 2 egész hónapja mást sem csinálnak, csak vitáznak. Most éppen abban a stádiumban vannak, amiben 2 hete is voltak: nem szólnak egymáshoz, mert akkor valamelyik nagyon ki fog akadni. Anyum már feltette a kérdést, hogy mi lenne, ha apu a nyárra külön költözne, mert úgyis megy valahova külön nyaralni... Én azt mondtam, hogy talán ez a legjobb ötlet, és majd rájönnek, hogy milyen rossz egymás nélkül, stb. De apu még csak hallani sem akar az ötletről. 15 éve vannak együtt. Légyszi, segítsetek, mit csináljak? Kétségbe vagyok esve.2013. márc. 23. 14:39
1/3 anonim válasza:
Szerintem mindenkinél vannak ilyen időszakok.
Milyen dolgok miatt vitáznak?Csak apróságok?
2/3 anonim válasza:
Egyenlőre ne avatkozz bele, hátha bejön ez a külön költözős dolog.
Ha nem, akkor meg szervezz családi programokat, talán ismét egymásra találnak.
3/3 A kérdező kommentje:
Most már minden miatt. Megpróbálok nem beleavatkozni, de azért nem olyan könnyű... Anyukámat mindig kérdezgetem, hogy mi van most, ő általában elmondja, csak az a baj, hogy apum NAGYON makacs.
2013. márc. 24. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!