Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi? Szüleim és anyosóm kezességet akar vállalni a kapcsolatunkért.
"Ez most mi?"
Ez? Elmebaj...
Egyébként nem kell vele foglalkoznod percig se, a magyar jog szerint a harmadik félre vonatkozó szerződés semmis, nem tárgyak vagytok, hanem emberek, szabad akarattal, a szüleid és az anyósodék közötti megállapodás nem kötelezhet titeket semmire.
Ugyan már, a hűtlen fél nyilván majd beismerné a tettét... Inkább a másikra kenné.
Meg nem értem, hogy jönnek ehhez a szüleitek? És ha ők már nem érnek, mikor a megcsalás bekövetkezik? :D
Nem arról van szó, hogy anyós utál téged, és feltételezi, hogy megcsalod a gyerekét, így akar eltántorítani?
Amúgy meg, ilyen nincs, legalábbis jogilag. Váláskor a közös ingatlan mindenhogy feleződik. Vagy el kell adni, vagy az egyik fél kifizeti a másikat.
Ezzel mi a bajod?
Csak viccelek:
Felbérelsz egy szőke csajt, aki rámászik a pasidra. Előtte felbérelsz egy profi fotóst aki mindezt lencsevégre kapja :) Ennek összköltsége durván 20-60 ezer...majd anyósod orra alá dörgölöd a fotót, és kéred hogy fizesse ki a lakás felét neked (megállapodásotok értelmében). Ekkor tiéd lesz a lakás... nem tudom olyan 20-60 ezer befektetésből csinálsz 5-10-15 millás bevételt :DDD Jól hangzik, most mi a bajod ezzel????
Komolyan:
szó elszáll írás megmarad...utóbbi esetben szerintem ilyet nem lehet csinálni, mert:
- hogyan bizonyítod be hoyg megcsaltak
- hogyan bizonyítod meg hogy nem csaltad meg a pasidat
- mi számít megcsalásnak?
- mi közök van a szüleidnek és a párod szüleinek a kapcsolatotokhoz? Ezzel bebiztosítod azt hogy az anyósod állandóan be fog neked szólogatni-..
Jaj, istenem, de besavanyodtatok, hogy nem értitek a viccet!!! Pedig direkt írtam: "Csak viccelek: " Lazítsatok már egy kicsit!
"csinálni mindent lehet, még hülyeségeket írkálni is egy papírra, főlé írva, hogy "szerződés" - ami persze kb ujjgyakorlat lenne a Bíróságnak, hogy két röhögőgörcs között simán, tárgyalás nélkül kiadott végzésben megsemmisítse, fél oldalon sorolva csak a törvény-helyeket, amivel ütközik az efféle "szerződés"..."
Én is ezt mondtam!
Ha valakit perelni akarsz, mert nem tesz eleget a szerződésnek, akkor ahhoz BIZONYÍTÉK is kell... és ha az első körben nem bukna el ez a dolog -hogy ilyenre nem is lehetne szerződést kötni, akkor itt bukik el... HOGYAN BIZONYÍTOD? Mert ha kötsz egy szerződést pl egy szállítóval (ez csak egy példa) hogy hozzon 9 karton Chipset, és ő csak 1-et hoz, ott van a szállítólevél, hogy ő ennyit hozott vele szemben a szerződés amin rajta van hogy te 9-et rendeltél... érted? Vagy másik példa: egy albérlő kiadja az albérletet amiben lakik - egy másik albérlőnek (teszem azt egyedül maradt az albérletben, és kellenek társak mert akkor felezhetik a közösköltséget)... na ezt nem teheti meg, mert nem az albérlő tulajdonában van az ingatlan hanem a főbérlőjén (a főbérlővel szerződhetsz csak)... ez olyan mintha kötnék a kocsidra egy adás vételi szerződést a kérdezővel :DDD
A megcsalást hogy bizonyítod? Meg egyáltalán mi számít megcsalásnak? Az ha valakihez hozzáérsz az már megcsalás, vagy ha valakivel beszélgetsz? érted már?
Amúgy meg a bíróságra is ráférne egy két ilyen ügy, mert akkor leadnák a híradóba és leadnák és lenne miért nézni (legalább nevetnénk egy jót a bírókkal, vagy azon hogy hogy borulnak egymás után a földre a röhögőgörcstől...) :D
Nézd kérdező! Ez olyan mintha "fogadást" kötnétek rátok a szülők, hogy biztos szétmentek... én a helyedben mind a két felet helyreraknám. Ez a TI életetek. Gondolom anyósod ötlete volt, anyád meg csak bólogatott rá, mert be akar vágódni nála... mi lesz a következő? a gyerek? majd őt félbetépik az anyósok???? (húúú nagyon elgondolkodnék azon hogy ez kell-e nekem vagy sem... meg az hogy ennyire bele akarnak szólni az életetekbe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!