Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez "megállapodás"? A férj vagyok, két kisfiúval, a feleségem kiábrándultság, fásultség miatt válni akar. Első ("békítő") tárgyaláson túl vagyunk, a folytatásról állásfoglalás nincs. De.
Mindkettőnknek van egy-egy külön lakása, az enyém tehermentes, az övé nem. Eddig persze az ő részletei is én fizettem.
Az mennyire járható, hogy eladom neki az én lakásom, megkapja tehát a házból rá eső anyagi részt, elhúz, otthagyja a gyerekeket velem, és akkor jön, amikor akar? Persze ez kiugrasztja a bokorból azt a nyulat, hogy tképpen ő nem akarja otthagyni a házat és visszaköltözni Bp-re, pedig a gyerekek változatlan környezetéért érvel, ami így megmaradna... Ugyanakkor kellene egy félállású babysitter ehhez, mert egyedül nem tudnék dolgozni is és 3-4-re hazaérni...
Na hagyd magad! Feleség tartás szerintem nálunk nincs, a gyerekekre fognak megítélni, de az fizetés függő, és rájuk gondolom egyébként is adnál.
Nem elérhetetlen, hogy hozzád kerüljenek a gyerekek, ugyanolyan esélyed van rá, főleg ha ő nem dolgozik! De ha ez nem is működik, akkor is ragaszkodj a közös felügyelthez! A házból pedig ne költözz ki, ha ő nem akar veled élni, akkor menjen ő. A nővérem békében vált a férjétől, pedig az tényleg egy link alak volt. A tesóm csak a ruháit vitte. A gyerekekre közös felügyelet van, a hét egyik felében az apánál, a másikban az anyánál. Ez náluk működik jól.
(azért nekem ez fura, el se tudom képzelni, hogy ennek ne legyen oka a feleséged részéről. Egy ismerős család vált ilyen csúnyán, ott mindenkinek azt mondta az apuka, hogy ő milyen jó ember, és hogy szereti a feleségét, családját. Utóbb kiderült, hogy igen, de emellett megcsalta a nőt vagy 10x és nőként semmibe vette teljesen... Nem mondom, hogy te is ilyen vagy, de azért meghallgatnám a feleséget is...)
"Az mennyire járható, hogy eladom neki az én lakásom, megkapja tehát a házból rá eső anyagi részt, elhúz, otthagyja a gyerekeket velem, és akkor jön, amikor akar?"
Én nem ismerem a nejedet, de ahogy a kérdésből látom, ragaszkodik a gyerekedhez és elég kevés az olyan anya szerintem, aki egy házrészért lemond a gyerekei felügyeletéről. Amúgy nem tudom, mennyire járható út, mindent meg lehet próbálni.
"agára meg (amíg nincs munkája és gyesen van) 150-et."
Na persze, meg még az anyja p**ja. Hova képzeli magát az ilyen nő?
Mások meg itt panaszkodtak ezen az oldalon, hogy alig várják, hogy visszamenjenek dolgozni, nem az hogy évekig otthon vannak. Ő meg elüldögél otthon majd 300 ezerért.
Én is diplomás közgazdász vagyok, de rühellem az ilyen ingyenélő nőket.
" előző, verekedős férjével azért lett átmenetileg jóba, hogy az ráirassa a lakásának a felét. majd elüldözte otthonról, elváltak." - Kérdező, már bocsi, de egy ilyen jellemtelen-gerinctelen egoista senkit miért vettél el? Nem kalkuláltál vele, hogy esetleg a ti kapcsolatotok is véget érhet, és az akkori ex jelene, az a te jővőd is lehet??? Nálam egy elvált emberrel való kapcsolatban biztos, hogy alapvető szempont lenne, hogy ember tudott-e maradni, tisztességes, méltányos volt-e az előző kapcsolatában.
Az asszonytartás-blődlit meg röhögd ki, a GYES-GYED az nem kötelesség, hanem jog, szüléssel kapcsolatban asszonytartást a szülés előtti és utáni 6-10 hétre lehet kérni max... minden egyéb esetben akkor, ha az illető önhibáján kívül keresőképtelen, és ezt a tényt az igénylőnek kell bizonyítania. Ő meg ugye nem keresőképtelen...
És hát tegyél egy ellenajánlatot, gyerek-elheklyezés fordított szereposztásban, és te tőle mondjuk munkába állása után a fizetése 40%-a de minimum 25eFt/fő gyerektartásra tartassz igényt:)
És vigyél magaddal füldugót, mert utána azt fogja ordítozni persze, hogy "te miféle gyerekeit kisemmizni akaró szemét vagy" - mert nem vagy hajlandó baleknak lenni...
Kedves kérdező!
Itt valami nagyon nem stimmel. A leírásod alapján te vagy a mintaférj, és apa, az egyedüli kereső, és lakás, meg háztulajdonos. A feleségnek meg már volt egy elüldözött férje, meg belefásult ebbe a remek házasságba. Valahogy nem áll össze ez nekem. Tudod, ha én fizetem a cigányt, akkor azt muzsikál, amit rendelek. Te pedig valósággal siránkozol itt, hogy milyen gonosz a feleséged. A gyerekek a tieid, vagy még az asszony első házasságából születtek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!