Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha gyereket szeretnék?
Figyelt kérdés
A párommal 7éve élünk párkapcsolatban!Ő idősebb töllem 18 évvel,és van már egy unokája is.Én viszont gyereket szeretnék,ő pedig nem!Sokat sírok emiatt,mert tényleg nagyon vágyódom egy kisbabára,de ő hallani sem akar felőlle!Nem akar feleségül venni,és minden vagyonát a fiának akarja adni.Azt mondta,ha kitartó és szófogadó leszek,akkor az egyik lakás élvezeti jogát rám íratja,de csak ennyi!Érdemes vele maradnom, vagy hagyjam el,és keressem máshol a boldogságot?Nagyon belefáradtam már ebbe az egésszbe,és úgy érzem a szerelmem kezd közömbössé válni iránta!
Ha valóban úgy van, ahogy írtad, akkor válts minél előbb! Hiszen egészen másra vágy te, és másra a mostani párod.
Egy nő, aki gyermekre vágyik, nem mondhat le erről. Keress olyan társat magad mellé, aki hozzád hasonlóan gondolkodik ebben a kérdésben (is).
2009. szept. 16. 09:04
2/18 anonim válasza:
Azért egy kapcsolat elején szokás az ilyen dolgokat tisztázni. Gondolom már az elején mondta, hogy ő már nem szeretne gyereket (ami azért valjuk be egy nagypapánál érthető is). Nem szabadott volna belemenned a kapcsolatba.
De annak meg végképp semmi értelme, hogy ott szenvedgess. Szakíts vele, keress olyat akinek a céljai megegyeznek a tiéddel.
2009. szept. 16. 09:07
3/18 anonim válasza:
Abból amit írtál úgy tűnik, eléggé alárendelt fél vagy ebben a kapcsolatban. Rövid az élet, lehet, hogy inkább olyan párt kellene keresned, akivel egyenrangú felek vagytok a kapcsolatban és a céljaitok is hasonlóak (gyerekek). A párodhoz olyan nő illene, aki már vagy még nem akar gyereket, viszont elviseli, ha vele gyerekként bánnak...
2009. szept. 16. 09:14
4/18 anonim válasza:
Bocs, hogy ilyet mondok, de amikor belementél ebbe a kapcsolatba, mindezeket már akkor tudtad. Nekem is volt 10 évvel idősebb kapcsolatom, 2 gyerekkel, tudtam, hogy nem akar majd többet, meg is mondta. Így hiába szerettem, váltani kellett.
Te is tudod ezeket a tényeket már régóta, úgyhogy neked kell tudni dönteni. Nem áltatott téged a párod egy percig se....
2009. szept. 16. 09:17
5/18 anonim válasza:
Ez mindent elárul: "Azt mondta,ha kitartó és szófogadó leszek,akkor az egyik lakás élvezeti jogát rám íratja,de csak ennyi!" Kitartó és szófogadó? Mi vagy te neki? Mert hogy nem a társának tekint és a te vágyaidat figyelembe nem veszi, ez biztos. Egyébként szerintem is tudtad, hogy mire számíthatsz egy nálad 18 évvel idősebb férfitól, aki nem akar elvenni. Egyértelmű, hogy ilyen kapcsolatban nem kellene maradni. Itt a te érdeked sosem fog érvényesülni, mi nők pedig nem tudunk gyerek nélkül élni, ha egyszer gyereket akarunk. Még időben válts. Minek húztál le mellette 7 évet?
2009. szept. 16. 09:21
6/18 anonim válasza:
Na itt van a nagy korkülönbség, amiröl sokat beszélünk, hogy nem jo az elején biztos minden jo, szerelem stb... de elöbb utobb jönnek a korkülönbség miatti gondok
Nehogy feladd a vágyadat, ha most rá hallgatsz, lehet az életbe soha nem lesz gyereked, söt, hagyd ott keress valaki mást aki inkább a te korosztályod.
2009. szept. 16. 09:22
7/18 anonim válasza:
te is ilyen jól választottál, gratulálok.
2009. szept. 16. 09:24
8/18 anonim válasza:
Lépjél le minél hamarabb,fiatal vagy ,lehet boldog életed,ne cseszd el egy ilyen ember miatt.Én elhiszem hogy szereted/szeretted de hidd el nem éri meg rááldozni az életed.Neki rohadt kényelmes hogy a fiatal nőt kurog@thata,és semmi kötelezettsége nincs vele szemben.Rettenetesen önző alak.Ha ezek után még beprobálkozna azzal hogy "na jó legyen gyerek ha annyira akarod",ha van egy kis eszed,akkor is dobbantasz.És mi az "ha szófogadó leszel"??????????pffffffffff.....basszus
2009. szept. 16. 09:25
9/18 anonim válasza:
Most őszintén azt várod, hogy azt írjuk, hogy maradj ebben a kapcsolatban? A leírtak alapján egész hátralevő életedben csak szenvednél. Olyan rövid az élet... gyűjtsd össze minden erődet, mert szükséged lesz rá, és lépj tovább!
2009. szept. 16. 09:26
10/18 anonim válasza:
Itt látszik,hogy sok a 18év korkülönbség. Keress hozzádvalót, biztos találsz olyat akit megszeretsz, és feleségül vesz és gyereketek is lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!