Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elakarok válni a páromtol kinél marad? Töbi lent,
Figyelt kérdés
Szoval elakarok válni a páromtol meg házasodva nem vagyunk,és van egy 1 éves fiunk.az lenne a kérdésem hogy én vagyok a fiam gyámja apaságit mindent meg csináltunk az én nevemre, az anya meg fiatal koru akor kinél maradna?léci segitsetek.2013. márc. 13. 09:07
1/9 anonim válasza:
Ha nem vagytok házasok, nem kehet elválni. Bíróságra kell beadni gyermekelhelyezesi kérelmet. A gyermeket annál a szülőnel helyezik el, aki a nevelésre alkalmasabb. Az, hogy az anya kiskoru, nem igazán befolyásolja, ha o találjak alkalmasabbnak, uj gyamot is ki fognak eldőlni a nagykorusagaig eléréséig.
2/9 anonim válasza:
Amíg az anyuka nem nagykorú, nem lehet a gyerek gyámja!
3/9 anonim válasza:
Nem, de kijelölhetnek másik gyamot es elhelyezhetik a kicsit nála.
4/9 anonim válasza:
Ezt nem értem. Te vagy a fiad gyámja, az anya meg kiskorú. akkor te ki vagy? Az anya, vagy nem az anya vagy?
5/9 A kérdező kommentje:
nem az anya hanem a gyámja vagyok!a fiam anyja mivel még kis koru neki is vanak gyámja a szülei.
2013. márc. 13. 10:37
6/9 anonim válasza:
Ha te vagy hivatalosan az apja, minek kell a fiadnak gyám? Aki ugye szintén te vagy?
Amúgy a gyámhivatal biztos tud válaszolni.
7/9 anonim válasza:
Tiszta nagy zagyvaság, amit írsz! El akarsz válni, de nem is vagytok házasok????? Kinek vagy a gyámja? Ki kinek kije???? Mi van?? Te hány éves vagy? Dolgozol vagy mit csinálsz? El tudsz tartani egy gyereket?
8/9 anonim válasza:
A valast nyilvan ugy ertette, hogy meg akarja szakitani a kapcsolatot a lannyal. A kozos gyermekuknek, mivel az anya kiskoru, kell egy nagykoru, torvenyes gyam, aki kepviseli a gyereket. Ez jelen esetben a kerdezo, aki egyben a gyerek apja is.
9/9 anonim válasza:
Nem akarom forszírozni a bőröd színét, de van egy gyanúm.
A párod kiskorú, de már túl van az első gyereken. Gratula! A családi pótlékot, remélem cigire költöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!