Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váláskor legtöbbszőr miért az anya kapja a gyereket?
15:21 vagyok
Csak annyit,hogy se gyerektartást se semmit nem fizet és nem is kell,hogy fizessen nekem,nem vagyok rászorulva...terhességem alatt össze jöttem a jelenlegi párommal ő vette a nevére a kislányt és ő az apja ha biológiailag nem is de ő viseli gondját..
Ráadásul az igazi apja nem kis dolgokat hazudott nekem!!!Nem ilyenkor kell előkerülni amikor már lassan 1éves a lánya.Eszébe nem jutott hogy a 9hónap alatt esetleg szükségem lett volna rá??vagy az hogy,mi szenvedést okozott azzal,hogy lelépett?
Egy hazug emberre hogyan bizzak rá egy picibabát?A másik,meg az ,hogy nem magyar állampolgár nem fogom hagyni hogy elvigye sehova mert aztán leshetek,hogy mikor látom a babámat hülye azért nem vagyok!!!
Apja van neki aki vele van mellette van és szereti is,ő már akkor elhagyta amikor még meg sem született,nekem ilyenkor már ne sírjon..ennyi
Szerintem a kérdezőnek teljesen igaza van.
Ez tényleg csak társadalmi berögződés.
A gyereket 99%-ban az anya kapja. Az az 1% csak kirívó esetekben van pl. amikor az anya hajléktalan v alkoholista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!