Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerektartást megítélnek úgy is, hogy az apa fizetésének a felét elviszik a hiteltörlesztések?
Saját történetem: válás során modulok vannak. Első a gyermek sorsa. Gyermekelhelyezés, gyermektartás. Semmi mást nem vizsgálnak, csak azt, hogy a gyermek korának megfelelő mértékű tartásdíjban részesüljön a gyermeket tartó szülő. Ezt részítéletben rögzítik. Semmi más nem érdekli a bíróságot ebben a szakaszban. Még a hitelek sem! A második modul az ingóságok, amibe bele tartozik a hitel is!
Én egymagam fizetem a közös hiteleinket. Nem keveset! És nem vette figyelembe a bíróság, hogy a másik fél nem hajlandó 1 forintot sem fizetni, és ezzel veszélyeztetve lesz a velem együtt élő fiatal korú közös gyermekünk! Van két másik - szintén közös - gyermekünk, akik az anyánál voltak elhelyezve. (időközben az egyik hozzám költözött)Rengeteg tartásdíjat állapítottak meg, és fizetnem kell!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!