Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerektartást megítélnek úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerektartást megítélnek úgy is, hogy az apa fizetésének a felét elviszik a hiteltörlesztések?

Figyelt kérdés
A volt párom havi fizetése netto 150000Ft, ennek a fele megy hiteltörlesztésre. Ilyen esetben ítélnek meg egyáltalán gyerektartást?
2013. febr. 27. 12:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
39%

Laikusként mondom: 2*10 azaz 20 000 Ft megitélésére komoly esélyed van. Olyan hogy nem itélnek meg tartásdijjat mert adossága van, olyan nincs. Rosszul mondom, a 20 000 Ft szerintem biztos.

150 000 Ft-ból 2*20 % azaz 60 000 Ft tartásdij járna. Házasság esetén szokása a férfiaknak hogy ilyenkor 30-35 000 Ft-ba azonnal beeegyezik de azt mondja ha többet kérsz nem válik s ez bonyolit mindent, választhatsz hogy elfogadod vagy tovább harcolsz.

Itt nincs házasság, tehát a válással nem tud zsarolni. Ha ő x összeget felajánl s te elfogadod akkor veszószinüleg meg is itélik. 150 000 Ft-ból ha a felét - igazoltan - elviszi a hitel, nem valószinű hogy 60 000 Ft-ot megitélnek. De a megmaradt összeg 40%-ára azaz kb. 30 000-re is jó esélyed van. Hogy negyven ezret vagy többet is megitélnek e igy az jó kérdés...

2013. febr. 27. 13:27
 12/21 anonim ***** válasza:
79%
valamennyit mindenképpen kapnod kell,20e-ft ebben az esetben reális. persze nem sok,de mégis valami. harcold ki ami jár
2013. febr. 27. 13:33
 13/21 anonim ***** válasza:

a gyerektartást mindig előbbre veszik mint a hitelt

és a 150 000.-ből fogják számolni a gyt-t

mert h a törvény szerint a saját megélhetésének rovására is gondoskodnia kell a gyerekről

ha mind a kettőt vonják (letiltották?) a fizetéséből akkor előbb a gyt-t kell és a maradékból a hitelt ha van annyi...

2013. febr. 27. 14:59
 14/21 anonim ***** válasza:
52%
én úgy tudom max 50%-ot vonhatnak le. ha bírósági úton van letiltva a gyerektartás s ez 50%, abbahagyhatja a hiteltörlesztést. persze ha van autó és ház a nevén, az gáz...
2013. febr. 27. 15:03
 15/21 A kérdező kommentje:
Semmije nincsen. Se autó, se lakás, csak a ruhái, a számítógépe és néhány könyve.
2013. febr. 27. 15:18
 16/21 anonim ***** válasza:

Számítógépet lefoglalhat a végrehajtó, de ha valami 20 000 Ft-os vacak nem tudom foglalkozik e vele.

De vigyáz miket mondasz a bíróságon. ez vagyonmentés gyanús ügyé is válhat. A vagyonmentés pedig bűncselekmény.

2013. febr. 27. 15:34
 17/21 A kérdező kommentje:

Nem igazán tudok mást mondani a bíróságon sem, mint azt, hogy fogalmam sincs mit csinált a pénzzel. Nem is értem mi szüksége lehetett rá. A kapcsolatunk elején is voltak furcsa dolgai, ezért is voltunk külön kasszán, de ezt soha nem gondoltam volna róla.

A számítógépet 3 éve kapta tőlem. Használtan volt 35000Ft, ma szerintem max. 5000Ft-ot érhet.

2013. febr. 27. 16:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen az a gép nem sokkal érhet többet ha egyáltalán annyit ér. A lényeg az hogy ha tőle a biróság letilt 50% bért akkor ha abbahagyja a fizetést a bank már nem tilthatja le a másik felét. Arra vigyázz nehogy bemártson hogy ezt veled együtt tervelte ki, határolódj el tőle. Ha tudsz bármire bizonyitékot van annak látszót, gyüjtsd össze a biroság szereti a papirokat, könnyű hozzácsatolni az ügyhöz.
2013. febr. 27. 17:22
 19/21 anonim ***** válasza:
34%

Bocsi kérdező hogy nem a kérdésedre válaszolok, de ki kell írnom magamból.

Ezért van ennyi nő elleni erőszak és gyilkosság. Felvette a személyi hiteleket, nem hajlandó megmondani, miért tette, mire költötte, egyáltalán miért vesz levegőt?

Az ilyen embert nem is baj, ha megölik. Megkárosított téged. Bár ha voltak furcsa dolgai, dobni keleltt volna (a Dunába).

2013. febr. 27. 17:31
 20/21 anonim ***** válasza:
igen megítélik, egyéni szoc problem a hitel
2013. febr. 27. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!