Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez a láthatás akadályoztatása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a láthatás akadályoztatása lenne?

Figyelt kérdés

Volt férjem elhagyott még a terhességem elején. A gyerekünk most 1,5 éves,nem viheti el ő jön hozzá pár órára előre egyeztetve. Kb 4 hónapja jön csak,mióta van vkije. Őt is mindig hozza magával. A nő beszologat h hogyan nevelem a gyermeket,milyen ételt adok neki,milyen ruhába van,sőt már nem egyszer halottam h azt mobdja a fiamnak h gyere ide anyához. Dehát én vagyok az anyja! az elmult egy évbe az apja azt se kérdezte meg él e még.

Megtiltottam h a nőjét idehozza. Azt mondja akkor ő se jön és geljelent h akadályozom a láthatást.

2013. febr. 18. 16:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Nem a láthatás akadályoztatása. Az apjának vagy köteles biztosítani a láthatást. Ezen kívül bárki mást kitilthatsz a lakásodból.

Ez a "nem viheti el ő jön hozzá pár órára" bírósági határozatban lett kimondva? Mert ha elviheti, akkor nem tilthatod meg neki, hogy kivel találkozzon a gyerek.

2013. febr. 18. 16:57
 2/11 A kérdező kommentje:
3 éves kora elött nem viheti el.
2013. febr. 18. 16:59
 3/11 anonim ***** válasza:
41%
A volt férjed gyagyás. Ez semmiféle "láthatásakadályoztatást" nem jelent, nehogy bedőlj neki! Ha nem jön, az a saját döntése. A nőjét meg nagyon elküldeném melegebb éghajlatokra, ha ilyen stílusban beszél a gyerekkel. Bíróságon meg kellene próbálni kizárólagos felügyeletet kérni, tekintettel az előzményekre és a jelen helyzetre (elhagyott, születése után nem érdeklődött a gyerek után). Egy ilyen "apa" nem feltétlen lesz jó hatással a kicsire.
2013. febr. 18. 17:02
 4/11 anonim ***** válasza:
55%
Ez nem láthatás akadályozása, apu bármikor mehet, a nőt meg nem vagy köteles vendégül látni. Ne dőlj be neki, csak fenyeget.
2013. febr. 18. 17:06
 5/11 anonim ***** válasza:
48%

Ez nem akadályoztatás, de a helyedben inkább más módszert próbálnék ki.

Össze kéne valahogy ismerkedned ezzel a nővel. Talán csak a volt férjed tömte tele a fejét. Előbb utóbb része lesz a gyereked életének, leghamarabb másfél év múlva, tehát akkor nem tudod ezt megakadályozni, viszont senkinek sem lesz jó, ha ti ilyen viszonyban maradtok és a gyerek majd ezt hallgatja.

Egyébként teljesen igazad van, nyilván én is kidobnám, csak a józan ész nem ezt diktálja számomra, mert hosszú távon ez szívás.

2013. febr. 18. 17:06
 6/11 A kérdező kommentje:
Felháborit a nő viselkedése... Még a ruha,étel dolgot lenyelném de h azt mondja gyereknek h gyere ide anyához meg hasonlok!
2013. febr. 18. 17:30
 7/11 anonim ***** válasza:
62%
Ez nem láthatás akadályozása, ha a nő így viselkedik akkor ne is engedd a gyerek közelébe. Mondom ezt úgy, hogy én is voltam valamelyest a helyedben. Mi is szakítottunk mikor terhes lettem. (Rövid kapcsolatunk volt, a gyereket nem akartuk elvetetni, de nem éreztük, hogy emiatt együtt kellene maradnunk) Még nem született meg a fiam mikor az apukájának kialakult egy kapcsolata. Természetesen a nő is kíváncsi volt hogy mi is a helyzet, úgy gondoltam az a legegyszerűbb, ha találkozunk és látja, hogy én nem akarok semmit a párjától. A kisfiunk 3 hónapos volt mikor először feljött vele (azóta a felesége). Majd pár hónapig még így volt, aztán szépen lassan egyre többet vitték el. De esze ágában sem volt soha beszólni, gyakorlatilag születése óta részese a fiam életének, én is tudom, hogy imádják egymást, mégsem hívja anyának. Én vagyok az anyja:)
2013. febr. 18. 17:35
 8/11 anonim ***** válasza:
51%
A vége kicsit zavaros lett. Szóval soha nem szólt bele, hogy hogyan nevelem, mindig alkalmazkodott ahhoz amit én gondoltam. Voltak esetek mikor kikértem a véleményét, mivel ő is sokat van vele, kíváncsi voltam ő hogyan lát egy-két dolgot. Volt hogy tényleg beláttam, hogy igaza volt. De soha nem vonta kétségbe azt amit én mondtam, vagy amit megbeszéltünk az exemmel. Ezt a szerepet vállalta. Nem mondhatunk húszan húsz félét egy gyereknek.
2013. febr. 18. 17:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, miért volt az első válasz haszntalan, mikor ugyanazt írta mint a későbbiek. Ezek szerint akkor ez a láthatás akadályoztatása! Hajrá eszement lepontozók!
2013. febr. 19. 14:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Lepontozni az tudnak :) Én is csak annyit írtam le, hogy szerintem nem normális ha egy idegen nő azt mondja egy gyereknek, hogy szólítsa anyának, illetve leírtam a saját tapasztalataimat. Erre lepontoznak. Azért remélem valakinek "hasznos" volt :)
2013. febr. 19. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!