Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem tudok dönteni. Elváljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok dönteni. Elváljak?

Figyelt kérdés
A férjemmel nagyon sokat veszekedünk. Szinte már úgy, mint a cigányok. Régen egy rossz szót sem tudtam egy emberre sem mondani, de most.... kígyót, békát és társait a legcsúnyább fajtából... Ő nagyon tiszteletlen a nőkkel szemben, így velem is. Próbál megváltozni, mert azt mondja ő nem akar olyan lenni, mint az apja, de sajnos kutyából nem lesz szalonna. Több éves házasság után sem. Van egy pár hónapos babánk, ami megnehezíti a döntésemet. Sajnos a nevelésében is ígért fűt fát, hogy ő mindent tud erről, meg majd segít, de mondanom sem kell nem úgy történt, sőt, még megnehezítette a feladatomat! Utálom minden megnyilvánulását, és már undorodok is tőle néha. Nem tudom mit tegyek. Érdemes e így folytatni, vagy lépjek tovább??

2013. febr. 18. 09:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Elhagyja? Vagy csak egy darabig türtőztetni tudja magát, aztán egy rossz nap és megint borul a bili....
2013. febr. 18. 11:07
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szültem volna neki gyereket.

Mindenki olyan könnyen mondja, hogy váljatok váljatok, de könyörgöm, a gyerek család nélkül marad.

Nem arról van szó, hogy csak miatta kell együtt maradni,de ettől még neki két szülőre van szüksége.

Ha már gyerek is van, akkor minden létező lépést megtennék, hogy helyrehozzam a házasságom. Ha kell pszichológus, párterápia, minden.

Nincs mit veszíteni.

2013. febr. 18. 17:09
 13/19 Katucika0912 válasza:

Dettó mint az én párom ... A hideg kirázott ahogy olvastam a soraid ! Sajnos ugyan ebbe a cipőben vagyok ! Ha lenne választásom , abban a percbe otthagynám mint eb a " szaharát" ! Én sajnos kiszolgáltatott helyzetbe vagyok ! Külföldön élünk , kevés a jövedelmem :( egyedül képtelen vagyok eltartani :( haza menni nem akarok , mert ott még rosszabb lenne :(

Szóval , ha teheted menj hagyd el ! Éj a gyermekeddel boldogan ! Ő nem attól lesz boldog hogy anya apa együtt vannak de állandóan veszekednek ... Ha nem is veszekedtek , ő akkor is érzi h valami nem jo !

Sok sikert , jo babázást

2013. febr. 19. 06:02
 14/19 jojojjo ***** válasza:
Ne kertelj. Ne félj. Ne féljél attól hogy egyedül maradsz. Mennyi idő után házasodtatok össze? Volt időtök kiismerni egymást? Lehet hogy még csiszoldódtok egymással. olyankor szokott ilyen lenni. De inkább hagyd el. az jobb lesz az neked. meg lehet neki is.Egyedül a kicsit sajnálom. Mert apa nélkül marad, de ez már nem a te hibád. Mindkettőtöké.
2013. febr. 23. 01:59
 15/19 jojojjo ***** válasza:
egyébként kinél laktok? szülőknél? melyiknél? nálatok vagy náluk? Fontos szempont.
2013. febr. 23. 02:02
 16/19 A kérdező kommentje:

albiban, de tudnék hová menni!

Már régen együtt vagyunk, lassan 10 éve.

2013. febr. 26. 21:52
 17/19 anonim ***** válasza:
13-as: neked is van választásod, csak kényelmesebb azt mondani, hogy nincs.
2013. febr. 27. 13:09
 18/19 A kérdező kommentje:
Most jónak tűnik megint minden. Úgyhogy egy darabig, remélem jó sokáig, parkolósávon lesz a téma.
2013. febr. 27. 13:48
 19/19 anonim ***** válasza:

kutyából nem lesz szalonna.

szerintem sem

adott egy férfi, akit anyja kiszolgálta, anyja konyhatündér, akkor is, ha otthon leugatják, a férfi meg tiszteletlen a nőkkel

és van egy leányzó, aki a női nemről nem ezt a példát hozta, és nem is tud hozzá idomulni.

és úgy gondolják, hogy nekik jó lesz együtt .... HÁT NEM !!! ezek olyan örökségek, amiktől iszonyú nehéz megszabadulni.

Most legyünk őszinték, te pl. miért is nem tudnál konyhatündérré válni?!! Tudom, hogy a gyerekre állandóan figyelni kell, de azért a kezed járhat !!! Hány éves?

Döntsd el, te mennyire szereted a férjed? mennyire vagy hajlandó változni?

Ha te sem akarsz, akkor nincs miért együttmaradni.

2013. ápr. 17. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!