Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok dönteni elváljak vagy sem?!
nem irigyellek.
de sajnos ha neked fontos a szex akkor marad csak a megcsalas vagy az epekedes.
nem mondom hogy miert mentel hozza de gondolom az elejetol ugyanugy nezett ki a dolog, mit remletel hogy valtozni fog?
menjetek el egy tanácsdóhoz,ő majd segit nektek,a férjednek mond meg,hogy egy szerencsétlen az ágyban,nekem ha ezt mondaná egy csaj akkor biztos megpróbálnák mindent,hogy jobb legyen.ne válj el tőlle gondolj a gyerekekre csak annyiért elválni és a gyerekenekpedig törést okozni mert nem jó a szex ?
20F
Iszonyúan nehéz helyzet, hasonló cipőben járok/jártam én is. Nincs jó megoldás. Minél inkább mondogatod, annál inkább frusztrált lesz a férjed és - tapasztalat - ha szembesíted azzal, hogy az utolsó esély, és sikerül is valahogy rávenni a rendszeres szexuális életre, akkor kényszeredett lesz a dolog... és hát nem éppen pozitív élmény. :(
Szerintem próbáljatok meg külső segítséget igénybe venni (párterápia), ha egyáltalán hajlandó rá. Az én párom nem volt hajlandó. Mi nem váltunk el, de most már mindketten a magunk útját járjuk, közös megegyezéssel. Ez van. Nem jó, de legalább nem borult a család.
Szóval vagy párterápia, vagy szerető, vagy válás... ez van sajnos. :(
Én tavaly váltam el novemberben. A férjemmel egyéb más probléma is akadt a szexen kívül, de hát az is nagyban hozzájárult a döntésemhez. 1 évet voltunk házasok, hát én időben léptem még (viszonylag). Tudtam,hogy nem fog változni, nem lesz jobb,mert egyszerűen nem olyan ember,aki tudja azt nyújtani,amit én szeretnék. Megbeszéltük a dolgot,és tányérzörgés nélkül elváltunk, igaz gyerek nem lett, gondolom úgy azért nehezebb, de ha nem vagy boldog,akkor reménykedhetsz még 10 évig is akár, ő nem hiszem,hogy változni fog, ha eddig sem tette...
Persze a döntés mindig a tiéd, csak megfelelő elhatározás kell hozzá.
Ja és még egy dolog (# 5 vagyok): A párterápia sem tuti recept, mert nagyjából a házasságok 50%-át lehet így megmenteni. Én most már utólag azt gondolom, hogy a mi házasságunkon a párterápia sem segített volna.
Az alapvető gond ugyanis nem a szexuálitás hiánya - szerintem nálatok sem - hanem úgy általában az intimitás hiánya. Mert ha az meglenne, akkor működne a szex is normálisan.
Vagy egészen egyszerűen már nem vagy vonzó a számára szexuálisan. Ettől még tisztelhet mint társ, de egyszerűen ez a helyzet és kész. S ezen semmilyen terápia nem segít. Ha háziasszony típus vagy külsőleg is az nem vadítja a férfiakat, a férjet meg különösen nem. Gondolom a gyerekek óta még kevesebb időtök volt háttérbe is szorult ez a dolog, s ha lehet lazítasz te is, s nem feltétlen vagy szexis istennő ha odakerülhetnétek, hogy indulhat a móka.
Csak azért írom ezeket, mert nem feltétlen egyoldalú egy ilyen dolog, s nem egyik percről a másikra alakul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!