Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 hónapos most a legkisebb gyerek, a férjem váláskor magának akarja, van erre esélye?
Ez szánalmas.
Akármekkora is a lelki terror, akkor sem mondana le senki a gyerekéről.
Francokat... Ti meg itt magyaráztok össze vissza.
Hozzád mehetek? és akkor nincs kifogás! Könnyen ítélkeztek Ti, semmit nem tudtok, csak vagdalóztok. Gőzötök nincs róla, hogy milyen egy ilyen kapcsolatban élni.
Amúgy köszönöm a válaszokat...
A helyzetünk megoldódni látszik, már nem akarja elvenni, csak megosztani őket, térben és időben. Tehát itt is lesznek, ott is lesznek. Ez van. Az új párja egyébként elég jól kvalifikált nő, 3 diplomás egyetemi tanár, iskolaigazgató és még ki tudja kicsoda, micsoda, tehát pénzes nő, ez kell a férjemnek, hát legyen. Én is találtam új párt már talán, úgyhogy az én életem is megoldódni látszik.
Figyelj, elég sokan tudják itt ezen a fórumon, hogy mi ez a lelki terror.
Ennek megélése nélkül nem adnának a férfiakra vonatkozó ennyire ocsmány válaszokat minden kérdésnél.
Valamint nem is feltétlenül szólnának bele a kérdésedbe.
Viszont az én anyám akármilyen lelki terrort elviselt volna, hogy engem megtartson.
Olyan nincs, hogy család, testvérek, barátnők ki legyenek tiltva abból a házból, ami a tiéd is. Igen, a tiéd, mert ha csak nem volt házassági szerződésben más megállapodás a ház fele a tiéd, és minden anyagi javak, amit a házasság ideje alatt a család birtokolt. Nem vagy nincstelen. Hívd el az anyádat, vagy apádat, hogy legyenek veled.
A válás után költözz a szüleidhez, főleg, ha jó a kapcsolatotok, és máris sokkal jobban fogsz állni anyagilag, mint a férjed az új pipijével. A babát pedig neked ítélik, és ne hallgass semmilyen terrorra. A jogsegély jó ötlet. Továbbá, ha vannak szüleid, esetleg ők is besegíthetnének neked egy ügyvédnél.
Kedves Kérdező, tarts ki, és ne engedd el a gyereked. Ne írj alá semmit, mert nem fogod visszakapni.
Titokban vedd fel diktafonra a fenyegetőzéseit, zsarolásait. Csak vigyázz, el ne kapjon vele. A szalagokat jól dugd el.
Add be te a válópert, keress fel ingyenes jogi tanácsadást, ingyenes ügyvédet, gyámhatóságot.
De fontos, hogy ne hagyd a gyereket. A bíróság előtt sem fogja megállni a helyét, hogy a férjed csak egy gyereket akar, a többit nem.
A felvételekkel sok mindent bizonyíthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!