Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 6 hónapos most a legkisebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 hónapos most a legkisebb gyerek, a férjem váláskor magának akarja, van erre esélye?

Figyelt kérdés
Harmadik gyerekünk 6 hónapos, a férjem arra hivatkozva akarja nevelni, hogy 1. a másik kettőt rosszul neveltem (13 és 12 évesek, nincs semmi különös baj velük, nem csavarognak, viszonylag normálisan tanulnak), 2. a terhesség előtt nem volt munkám sokáig. Van esélye megnyerni a gyerekelhelyezést a kicsi esetében? A másik kettőt közös felügyelettel szeretnénk, de a kicsit teljes egészében magának akarja, mert már van új párja, akivel együtt tudnák nevelni. Én beleőrülök a gondolatába is, hogy elveszítem, de már nem tudok mit tenni, annyi a lelki terror. Ügyvédre pénzem nincs.

2013. febr. 16. 22:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
48%
Magyarországon az van, hogy amennyiben nem vagyok alkoholista, drogos, vagy mentálisan beteg és el tudod látni a gyerekeket mind tekintetben, anyagilag is, tehát fogod tudni őket etetni, ruházni és normális körülményeket tudsz biztosítani nekik, akkor neked fogják ítélni a gyereket. Már ha nem írsz alá semmit, amiben lemondanál róla.
2013. febr. 17. 11:12
 12/30 anonim ***** válasza:
88%
Alá ne írj ilyen szarságot,mert utána az a papír lesz neki a bizonyíték,hogy szar anya vagy,mert már egyszer lemondtál a gyerekről....harcolj,itt Magyarországon neked fogják ítélni a gyereket!
2013. febr. 17. 14:13
 13/30 anonim ***** válasza:
32%
...azért elgondolkodtató, hogy alá szeretné írni azt a nyilatkozatot...
2013. febr. 17. 14:44
 14/30 anonim ***** válasza:

Munkád van? Anyagilag hogy állsz?

Ha ezek teljesülnek és nem vagy beteg (alkoholista, mentálisb. stb) és erőszakos, akkor 90%, hogy neked ítélik őket.

2013. febr. 17. 22:49
 15/30 jojojjo ***** válasza:
84%
Ne engedj a lelki terrornak. Legyél biztos a dolgodban. Akarod hogy az apánál legyen a gyereked? nem? akkor miról beszélünk? én a te helyedben nem engedék bejutni az agyamba semmilyen lelki terrort fenygetést, mivel a gyermeked a legfontosabb.Ők meg neveljék a saját közös gyermeküket. Én nem engedném hogy más nevelje a gyerekemet. Ja s nincs joga elvenni tőled. mivel még nagyon pici.És nem fogják elvenni tőled. Felejtsd el hogy elvehetik tőled.
2013. febr. 18. 10:35
 16/30 A kérdező kommentje:

...azért elgondolkodtató, hogy alá szeretné írni azt a nyilatkozatot...

erre a válaszom a következő: az, hogy megfordult a fejemben az, hogy aláírjam a lemondást a piciről, azért van, mert olyan mértékű a lelki terror (és az egyéb...), hogy azt elviselni józan ésszel már lehetetlen. Egyébként a helyzetet az nehezíti, hogy még egy házban élünk a férjemmel és én főzök, mosok stb. rá, mivel ő tart el (gyes-ből nehéz lenne fedezni mindent), és nap mint nap hallgatnom kell a süket dumáját, és a zsarolásokat, terrorizálást. A barátnője amúgy tudja, hogy teljesen külön élünk, ami hazugság.

2013. febr. 18. 16:55
 17/30 A kérdező kommentje:
helyesen: a barátnője amúgy úgy tudja, hogy teljesen külön élünk, ami hazugság, mert csak külön szinten, de egy a háztartás.
2013. febr. 18. 16:57
 18/30 anonim ***** válasza:
84%
Tartsál ki! A kolléganőmet évekig próbálta kicsinálni a volt férje, aki tisztára nem normális! A gyereket is ellene akarta hangolni, hazudozott a bíróságon, de nem érte el a célját. Drukkolok! Valakit nem tudnál odahívni magadhoz, hogy ne legyél egyedül vele szemben? Anyukádat pl? A ház kié?
2013. febr. 18. 16:59
 19/30 A kérdező kommentje:

A ház az ő nevén van, de már akkor kezdtük el építeni amikor megszületett az első gyerek, tehát valójában együtt, a szocpolt is együtt vettük fel rá.

Nem sajnos nem tudok idehozni senkit, mindenki már le van rólam tiltva, vagyis innen ki, a szüleim, testvérem, barátnőim, rokonaim, mindenki.

2013. febr. 18. 23:30
 20/30 anonim ***** válasza:

Komolyan gondolod, hogy egy egyévest fogsz és egyik családból átteszel a másikba??? Meg se lehet magyarázni neki, hogy mi történik vele!

Hiába látogatta addig is az apja, az hogy ismeri és ragaszkodik hozzá, nem jelenti azt, hogy gond nélkül átköltöztethető. Az egyévesek zöme az ismert és szeretett nagyszülőknél se marad meg éjjelre az anyja (a megszokott gondozója) nélkül. És mi lesz, ha egy éves korában még szopik a gyereked?

Vannak élethelyzetek, mikor elkerülhetetlen a hasonló váltás, de hogy a gyerek ezt nem viseli el sérülés nélkül, az biztos.

2013. febr. 20. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!