Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyire önzőség, ha elmondom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire önzőség, ha elmondom anyának, hogy jó pár éve, ugyan, de fogdosott a mostohaapám?

Figyelt kérdés
Már 8-9 éve házasok. Nem akarom tönkretenni az életét. 2 éve halt meg mama, akkor is nagyon kiborult. Ráadásul ezzel a lépéssel tönkretenném a családot, férfi nélkül maradnánk, el kéne költöznünk, kevés pénzünk lenne, minden megváltozna. Ráadásul tönkretenném anya jövőjét. Talán még haragudna is amiért nem mondtam el eddig. Abba bele sem merek képzelni, hogy mi lenne, ha nem hinne nekem... Mit tegyek? Nagy bűn, ha hallgatok róla?
2013. febr. 10. 16:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
66%

Másfél éven keresztül nem vette észre anyád hogy baj van?? És te senkinek nem szóltál????

Most 4 évre rá akarsz szólni?? Miért?

Végül is megteheted. Mehetsz és feljelentheted a mostoha apádat. Bizonyíték nincs, csak a te szavad.

Hogy mivel fog ez járni? Rengeteg pszichológiai vizsgálattal, szembesítésekkel mostohaapád felé. Ki fogják kérdezni a tanárokat, barátokat, osztálytársakat, rokonaidat hogy ki mit tapasztalt az X időben veled kapcsolatban. Mennyire voltál elkeseredett, szomorú vagy mennyire változtál meg..Mennyire voltál furcsa stb. AZ ügyész igyekszik majd hazugnak és rossznak beállítani téged, mondván hogy csak utálod a mostohádat mert szigorú veled stb. Természetesen az ügyvéd az ellenkezőjét mondja majd. Anyudat nem ismerem de két lehetőség fog fennállni. Ha szereti a férjét, és el se tudná képzelni róla hogy ezt tegye, téged fog egy életre megutálni, és 17 évesen (ennyi vagy most) inkább intézetbe tesz, minthogy támogasson továbbra is. Ő ellened lesz a bíróságon és a férje mellett fog tanúskodni hogy már pedig ő soha semmit nem látott ami a molesztálásra adna okot. Ha viszont te vagy a fontos neki, akkor melletted áll, de akkor is neheztelni fog rád, hogy a másfél év molesztálás alatt miért nem szóltál neki.. Te ismered anyudat és az életeteket így te tudhatod hogy mi várható)

A végeredmény:

Amikor már sok idő eltelt, van amikor elévül az egész. Ha így lesz akkor csak harag lesz a családban.

Ha a bíró neked hisz, mert a pszichológusok is alátámasztják hogy nem kitaláltad hanem megtörtént veled( hidd el, sokszor kiderült már hogy sok fiatal csak bosszúból mocskolja be a mostoháját) akkor a pert megnyerted, és a bíró neked az igazt. Ha nem volt erőszak csak molesztálás , és a mostoha büntetlen előéletű vagyis sosem volt gondja a törvénnyel akkor is max 3 év felfüggesztett ítéletet fog kapni.

Ha viszont a mostohád ügyvédje jobb mint a tied, akár ő is megnyerheti a pert, és te maradsz szégyenbe.

Én bár nem velem történt a molesztálás hanem a húgommal, és ő szinte rögtön szólt, mi nyakig benne voltunk ilyen perben. De a mi esetünkben anyu teljes egészében a húgom mellé állt.(kis híján kinyírta a pasast amikor nekiment dühében) A pert is megnyerte a húgom ( másfél évet börtön büntetést kapott kiskorú molesztálásáért amiből csak 9 hónapot töltött le, mert jó magaviselettel kiengedték) De később el is kellett költöznünk, mert a pasas cimborái a húgomat piszkálták , hazugnak nevezték.

Mielőtt vallomás tennél és elindítanál egy lavinát, gondold végig hogy érdemes-e 4 év után előjönni ezekkel.

Ha úgy érzed hogy igen, mert melletted állnak, főleg anyud, a családod, ha tudod hogy a barátok,tanárok is sejtették valami gáz van, akkor vágj bele. Akkor csináld végig. Nem lesz könnyű, de ha biztos vagy magadban, akkor megkapja a büntetését a pasas.

Ha úgy érzed hogy senki nem állna melléd, és anyud se hinne neked, akkor ne vágj bele. Mert akkor később azon is gondolkodhatsz hogy hol élj, ki támogat majd stb. Nem irigyellek mert pontosan tudom min fogsz keresztül menni. De sajnos te még nem tudod..

2013. febr. 10. 17:32
 12/23 A kérdező kommentje:
Mivel anonim a kérdés is, semmi érdekem nem fűződne ahhoz, hogy olyat állítsak, ami nem igaz. Úgy sem tudod, hogy ki vagyok, vagy hogy ki a mostohaapám. Akit egyébként egyáltalán nem gyűlölök. Van bennem egy keserűség, de inkább mondom őt apámnak, mint a vér szerinti apámat. Kiskorom óta így is hívom...
2013. febr. 10. 17:48
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben látszik egy gyereken, ha molesztálták. Velem is megtörtént, előtte is és utána is ugyanolyan zárkózott és szótlan maradtam, de nem különösebben ordított rólam hogy még a saját árnyékomtól is rettegnék. 10 évesen fél éven keresztül rendszeresen megerőszakolt nagymamám szomszédjának a 15 éves fia, szóltam is róla a nagyszüleimnek, de a fél falu előtt még engem hordtak le mindenféle kis k*rvának, hogy nyilván én "csábítgattam" szegény srácot, és hát mit lehet tenni, férfiember, nem bírt a kísértéssel... Nagyapám egyenesen közölte, hogy ne merjek szólni a szüleimnek, mert ha megtudja, ellenem fog beszélni, nehogy már rontsam az ő jó hírét a faluban. 25 évesen mertem elmesélni a szüleimnek, édesanyám azóta sem tudta feldolgozni, de megértette hogy akkor miért nem mertem, az viszont egy pillanatig sem fordult meg a fejében, hogy hazudok. Kérdező, ha nem tudtad feldolgozni ami történt, ha undorodsz a mostohaapádtól a mai napig és képtelen vagy vele egy fedél alatt élni emiatt, akkor mondd el. De ha már túl tudtál lépni rajta, és együtt tudtok élni normálisan, akkor inkább hallgass, mert ebben az esetben tényleg csak ártanál vele, nem csak anyukádnak, de magadnak is, amíg otthon laksz, addig legalábbis mindenképpen.
2013. febr. 10. 18:02
 14/23 anonim ***** válasza:
40%

"férfi nélkül maradnánk, el kéne költöznünk, kevés pénzünk lenne..."

Bocs! De úgy gondolkodsz, mint egy prosti.

(Nem lehet, hogy esetleg te kezdtél ki vele??)

2013. febr. 10. 20:07
 15/23 anonim ***** válasza:
34%
"Akit egyebkent nem gyulolok" Nos,akkor az a fogmosás nem lehetett valami komoly.....
2013. febr. 10. 20:15
 16/23 anonim ***** válasza:

Konkrétan mit jelent, hogy fogdosott?

Időnként rápaskolt a fenekedre a farmeron keresztül, vagy levette a bugyidat, és benyúlt a puncidba?

Ha utóbbi, mondd el, tényleg nagyon súlyos dolog.

Nagyon jó, hogy jársz pszichológushoz, mert az az ember nagy terheket rakott rád, amit meg kell tanulni letenni...

2013. febr. 11. 00:21
 17/23 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, olvasd el ezt a kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Hozzá is szólhatsz...

Minden jót kívánok Neked!

2013. febr. 11. 00:23
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én azért szeretném tudni, ha a párom/férjem gyerekeket tapizott volna valaha is.
2013. febr. 11. 00:54
 19/23 anonim ***** válasza:

"Akit egyébként egyáltalán nem gyűlölök. Van bennem egy keserűség, de inkább mondom őt apámnak, mint a vér szerinti apámat. Kiskorom óta így is hívom..."

Íme az én sztorim, nem molesztált ugyan, egyszer lesmárolt részegen, amikor én a kádban fürödtem (18éves voltam ekkor) és egyszer még gyerekkoromból van egy olyan emlékem hogy benyúlt a bugyimba és ott hagyta a kezét egy darabig. Nyilván nem ér fel másfél év fogdosással. Én anyámra tekintettel ezeket nem mondtam el akkor (kb így gondoltam mint te), úgy adódott hogy egy irdatlan nagy balhé után 12évvel később csak hogy takarodjon már ki a szobámból elmondtam ezt neki, ő azt mondta nem hiszi el hogy ő részegen ilyesmit, mondtam hogy ott van a naplómban. Anyámat is bevonta a vitába és erre anyám tudod mit mondott? Igen, el tudom rólad képzelni Apa hogy részegen ezt megtetted. Ennyi volt a reakciója anyámnak....még egy ajtócsapkodás sem volt, életem legfontosabb embere, aki miatt ezt az egészet elhallgattam hogy nehogy elváljanak, nehogy egyedül maradjon, nehogy véget vessek egy 19 éves házasságnak, letudta ennyivel hogy a férje a meztelen lányuknak letolta a torkán a nyelvét, az enyém vagy, azt csinálok veled amit akarok mondat kíséretében.

Mérhetetlenül csalódtam. ANYÁMBAN. már ezért is nem kellett volna borítanom a bilit 30évesen, hogy ne kelljen anyámban csalódnom....

Azt a régi esetet meg elraktam egy polcra, apámmal jó a kapcsolat, valami megpattant bennem akkor, de továbbléptem, jó h együtt maradtak, most is összebújva alszanak, jó nagyapa lett. Te is azt írod, keserűség van benned csak. Én azt mondom, ha nem tudsz rajta túllépni, add ki magadból, ha tudsz vele élni, ne bolygasd, szerintem sem venne komolyan a rendőrség, ellenben a családi életetekben hatalmas változás állna be, akárki mellé áll is anyud.

Anyaként, remélem észre fogom venni ha a mi családunkban ilyesmi történik a lányaimmal és nem fogom letudni egy mondattal.Konyhakéssel hamarabb.... nehezen hiszem h másfél év alatt nem volt anyudnak egy megérzése sem.Bocs.

Annyit érdemeltem volna anyám részéről hogy azt mondja sajnálom, ha akarsz róla beszélni, itt vagyok.

2013. febr. 12. 00:41
 20/23 anonim ***** válasza:

Hú, utolsó... Hát ez is durva. Ráadásul az igazi apukád?

Ha megtennéd, hogy hozzászólsz ehhez:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

hogy tapasztaltál-e valami hosszútávú következményt az életedben...

2013. febr. 15. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!