Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha ugyan oda vagyunk bejelentv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ugyan oda vagyunk bejelentve akkor nem rakhat ki az utcára?

Figyelt kérdés
Van egy élettársam és közös házban lakunk.Az Ő szülei vették a házat(az ő nevükön is van),de a bútorok amik benne vannak az enyém. A kisfiam most ment óvodába ezért be kellett jelenti erre a lakcímre...ekkor engem is bejelentettek ide. Eléggé zűrösek a dolgok közöttünk. Most kezdtem el újra dolgozni és azt mondta,hogy szeptemberbe amint megkapom a fizetésem kitesz a házból. Ezt így lehet?
2012. aug. 19. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
kijelenthet a tulaj sajnos.
2012. aug. 19. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A tulaj bármikor kijelenthet.
2012. aug. 19. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
A ház nem közös mert az ő tulajdona. Kijelenthet bármikor, és utána ki is tehet a házból. Ülj le és beszéljétek meg. Keres albérletet minél előbb ha ennyire rossz viszonyba vagytok már.
2012. aug. 19. 20:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2012. aug. 19. 21:41
 5/8 anonim ***** válasza:

azért az nem olyan egyszerű dolog

pl kiskorú van bejelentve akkor őt nem teheti ki

különben a gyámügy rászáll

másik

hány olyan eset volt h a főbérlő megengedte h bejelentkezzenek hozzá a albérlők

volt olyan akinek évekbe telt h kirakja a bérlőt és kijelenthesse a lakásból

2012. aug. 19. 22:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Kényszerkijelenthet - bár ez nem egy 2 perces művelet.

De jobb a békesség, költözz el.

2012. aug. 20. 11:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Téged kijelenthet, a gyereket nem. Aztán ha már ki vagy jelentve, akkor kirakhat. A gyerek marad.
2012. aug. 20. 12:07
 8/8 A kérdező kommentje:

Persze. Szeretnék elköltözni és albérletet keresni. Eddig gyesen voltam. Augusztusba kezdtem újra dolgozni. Nem megy olyan egyszerűen. Főleg,hogy kauciót kell fizetni szinte minden lakásnál és már el is megy a fizetésem arra. :S

Jobb a békesség és szeretném is úgy kezelni,de ehhez nem csak én kellek. Ott van az is,hogy a 3 éves gyerek kinél legyen elhelyezve. Egyikőnk sem akar elszakadni tőle. Elég hosszú lesz ez. :\

2012. aug. 20. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!