Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen, nem szégyen sajnos nem értem ezt a mondatot a gyerektartásnál. Valaki elmagyarázná?
Van gyerekem 2, és a páromnak is van egy az előző kapcsolatából.Az exnek nem tudom hány gyereke van már az élettársa nem dolgozik szüli sorba a gyerekeket,nehogy lemaradjon egy évet is a gyesről. És mi ennek a nőnek kell hogy fizessünk, Ha veszünk valamit nem jó,
csak a pénz kéne mindig,de a gyerekre egy vas sincs költve,nekünk nem engedi,akkor hogy is van ez? Sajnos rossz az ilyen példa előttem. Az ismerősöm a tartásdíjból öltözködik és telefont vesz,hol az igazság? Csodálkoznak amikor az apa megtesz mindent azért hogy kevesebbet fizessen...
Akinek meg annyira nehezére esik a gyereket nevelni az ne harcoljon érte, hagyja hogy az apa nevelje.
Mindenki vádaskodik azt sem tudjátok mennyit fizet a kérdező de szidjátok. Fizet 15.000Ft Anyuka kap 13.000Ft családit és 10.000Ft adójóváírást mert a gyerek nála van elhelyezve. Ez 38.000Ft egy gyerekre és anyuka egy fillért nem költött még rá. Azért ennyi bőven elég egy gyerekre egy hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!