Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen, nem szégyen sajnos nem értem ezt a mondatot a gyerektartásnál. Valaki elmagyarázná?
Ez a visszamenőlegesség csak a gyt fizetésére vonatkozik.
Emelést nem ehet kérni visszamenőlegesen.
(Képzeld csak el, ha valaki nem van egy 14 éves gyereke, és visszamenőleg is ki kellene fizetnie az emelést.)
Sajnálattal látom, hogy az előző válaszok egyike sem hasznos.
Lehet visszamenőlegesen tartásdíj emelést is kérni, igen, fél évre, még én írtam meg a kérelmet anno anyukám helyett. Meg is ítélte a bíróság, tehát én vagyok az ÉLŐ példa, hogy IGENIS VAN ILYEN.
Azt hozzátenném, hogy apukám pár éves korom óta 4000 forintot fizetett, és anyukám csak középiskolás koromban adta be a kérelmet a tényleges emelésre, miután már többször szólt neki, hogy ez a pénz édeskevés. 12 000 forintot ítéltek meg, illetve ez volt a minimum küszöb, mert egyébként egy bizonyos százalékát kellett vonniuk. Ja és igen, le is tiltatta a fizetéséből, hogy tényleg el jusson hozzánk.
21L
Az a szomorú igazság, hogy senki nem kérdezte, hogy hányszor szóltunk már neki...
Úgyhogy nem ez alapján kaptuk meg, szimplán csak amiatt, mert tényleg nevetséges összeget fizetett, ami tizenakárhány év alatt nem emelkedett semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!