Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy viselkedhet ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedhet ennyire undoritóan valaki, aki elvileg szeret (ett)?

Figyelt kérdés

A Komolyan mondom a szégyen megöl, és még soha de soha nem éreztem magam ennyire megalázva, pedig túl sok mindenen keresztül mentünk már... és a megbocsájthatatlant is megbocsájtottam!

Még is tudott még meglepetést okozni...!

A történet röviden annyi, hogy több mint két éve eggyütt vagyunk. Eggyütt is élünk szinte az első perctől.

Soha nem jöttünk igazán ki egymással. Mindenről más a véleményünk. De azt hittem én marha, hogy mi akkor is örökké eggyütt leszünk, mert szeretjük egymást és mindig azt mondtuk bármi lesz kitartunk egymás mellett. Egyszer már voltunk külön és nagyon rossz volt. Teszem hozzá akkor volt egy 3. fél is... az ő részéről. Ami nem 1-2 numera volt.... összeis költöztek. Ezek után én világ barma visszafogadtam... bár soha ne tettem volna ...!!!!

A békülés útán pár hónapig tökéletesen szép volt minden. Aztán jött a régi lemez.

Összevesztünk... megbeszéltük... kibékültünk... békülős szex stb..! És újra minden szép és jó volt!

Ez történt tegnap is... Csak hogy nem beszéltünk meg semmit nem békültünk... azt jött hajnalban a békülős aktus... én h.lye állat azt hittem reggel megbeszéljük a gondokat stb és újra csend és béke honol majd nálunk.

Csak, hogy reggel közönés nélkül ment el... aztán irtam neki és azzal jött, hogy ő megmondta feljtsem el azt is, hogy létezik, stb.. stb...! o.O Nem hittem a szememnek....! Soha senki igy még nem alázott meg...!

Annyira fáj, hogy elmondhatatlen... úgy érzem kihasznált és teljesen a földbe tiport...! Hogy viselkedhet igy valaki aki elvileg szeret? Fel sem fogja milyen szinten megalázott... minth egy utolsó utszéli k... lennék úgy viselkedett...!!!! Nem tudom elhinni, hogy ezt tette....!

Igazából a kérdésem az, hogy szerintetek túl reagálom e? Mert ő úgy csinál mintha ez semmiség lenne!

Azok útán, hogy mindent megbocsájtottatok... Ez már tényleg végképp váló ok lenne ?(sztem igen, sőt már a korábbiak is tudom... de azon már változtatni nem tudok sajnos)

2013. febr. 6. 17:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ez már tényleg végképp váló ok lenne ?(sztem igen"

Megválaszoltad.

2013. febr. 6. 17:29
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mért nem lépsz ki végleg ebből az ördögi körből. Ennek már annyira nincs értelme... Felejtsd el őt végleg, nem éri meg miatta szenvedni.
2013. febr. 6. 17:31
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Na ne haragudj, de aki hagyja magát, az megérdemli. Nem igaz, hogy nem láttad az első, második xedik alkalommal, hogy valami nem stimmel.
2013. febr. 6. 17:32
 4/16 anonim válasza:
100%

Szió!

Szerintem te is abba a hibába estél bele, amibe egyszer én...

Csak hosszú idő elteltével jöttem rá arra, hogy a "de mi szeretjük egymást" már csak egy mese volt sajnos....

Egyszerűen csak elvoltunk egymással, mi is vitáztunk sokat, amiből békülés lett, aztán megint vita....

Szóval mind a ketten találtunk mást... És akkor döbbentünk rá mind a ketten, hogy mi csak a társ érzet miatt voltunk együtt... Tulajdonképpen nem mertünk lépni, hisz féltünk az egyedül maradástól...

Azt tudom neked javasolni, hogy menj, bulizz, éld az életet és ne keresd a következő pasit... Hidd el, egy kis pihi jót fog tenni neked. Az Exed pedig próbáld meg elfelejteni...

Megértem h fel vagy háborodva, én is fel lennék, viszont....!

Minden megbeszélés előtt belementél abba, hogy lefeküdjetek! A pasik már csak ilyenek, neked kellett volna h észnél legyél!

Ami történt megtörtént, ettől nem vagy sem k*rva, sem semmi negatív, egyszerűen csak naív, de az meg nem baj, ha tanulsz belőle.

Fog ő még kopogtatni nálad (Tapasztalat) De akkor már ne nyiss ajtót, hisz ami eddig nem ment, az eztán sem fog...

Azért együtt lenni valakivel, hogy legyen kivel vitázni... Értelme semmi...

Remélem tudtam vmit segíteni.... :)

2013. febr. 6. 17:38
 5/16 anonim ***** válasza:
83%
Ne haragudj de nekem nem lett volna merszem ezt ide kiírni... Totálisan palira vett, többször is! te meg hagytad neki.. Mégis milyen választ vársz? Itt te voltál a nagyobb h*lye.
2013. febr. 6. 17:41
 6/16 anonim ***** válasza:
55%

"Fel sem fogja milyen szinten megalázott... minth egy utolsó utszéli k... lennék úgy viselkedett...!!!! "

Nem ő, hanem te viselkedtél úgy, ő "csak" kihasználta.

2013. febr. 6. 17:43
 7/16 anonim ***** válasza:
83%

Nem jöttetek ki SOHA, és röpke két év alatt megcsalás és külön költözés is volt...Arról nem beszélve, hogy összeköltöztél vele azonnal, mikor nem volt annyira jó a kapcsolatotok. Tipikus kihasználható, buta rib@ncnak gondolt, és sajnos részben igaza is van...

Aki ennyire szolga típus, mint te, azt nem lehet tisztelni, és őszintén szeretni sem.

2013. febr. 6. 17:54
 8/16 A kérdező kommentje:
Igazatok van... Egy barom voltam ennyi!
2013. febr. 6. 18:00
 9/16 anonim ***** válasza:
27%

ez neked megalázás?

hát ez semmi, egyszerűen szakított, ennyi

2013. febr. 6. 18:17
 10/16 anonim ***** válasza:
30%
Mi ebben olyan megalázó? Hogy szexeltetek? Legalább volt még egy "jó" éjszakád. Nem kell ezen annyira kiborulni. Mivel lett volna más, ha szex nélkül szakítotok? Gondolom ugyanúgy feltetted volna a kérdést, hogy "hogy volt képes elhagyni csak úgy", csak kimaradt volna a szex rész. És ugyanúgy beismerted volna, hogy nem vagy normális, amiért ennyi időt pazaroltál rá. Feltetted a kérdést, amit meg is válaszoltál magadnak, illetve beismerted saját magadnak, hogy te h*lye vagy, a párod meg egy s*ggfej. Mi ehhez nem tudunk többet hozzátenni, csak azt, hogy igazad van.
2013. febr. 6. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!