Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud helyreállni az önértékelés, miután a társad akiben bíztál megcsalt?
lehet házasságra, párkapcsolatra érteni a kérdést egyaránt.
én házas vagyok, de azóta egy nagy SEMMINEK érzem magam. Teljesen rámentem erre pszichésen, minden megy tönkre körülöttem, a munkámat sem tudom ellátni.
MI lesz, hogy lesz, hogy fogok ebből felállni?
Ha nincs gyerek, szerintem hagyd el a férjed. Az egy jel, ha nem tudtok közösen teremteni. Az is lehet, hogy ennek a pasinak egy anyapótlék kell, aki mindig a kedvében akar járni, és te vagy az áldozata.
Rúgd ki, ha visszakönyörgi magát, attól meg talán helyreáll az önértékelésed, mert te dönthetsz.
Szia!
Ugyanezt éltem át, amit te, nekem be sem ismerte, magamtol jöttem ra. Honapokig csalt, nalunk van gyerek, kozos lakas, hitel, rengeteg dolog köt össze. Azóta hónapok teltek el, velem akart maradni, de tudod, semmi nem valtozott, ugyanazokat a fajdalmakat elem at, mint amikor megtudtam, amiket leirtal. Jelenleg azon dolgozom, hogy mielobb. fuggetlenedni tudjak, az kb. Egy ev, remelem. addig tul tudok lepni ezen, mert szeretem, de ha nem, akkor elmegyek...
Rettentő megalazo, olyan, mintha az ember meghalna belülről.
Remélem tul tudsz rajta lepni, sok szerencset.
sziasztok, igen igazat mondtok, de ezt igazán csak az tudhatja aki benne van. Mint az utolsó válaszoló.
nem olyan könnyű lépni sem. addig meg marad ez a "meghalok belül" című érzés.
ugye hogy ne menjen félre szexelni kell, de minden szex egy kínzás, mert közben az kattog a fejedben azzal a lotyóval mit csinálhatott, elélvezett-e ugyan, hogy nézhetett ki stb. így egyáltalán nem élvezetes a szex. Ha meg kijelented hogy nem szexelsz, akkor tuti hogy megint elmegy majd. Nagyon felelőtlen egy köcsög ember, aki ilyet tud tenni a társával.
Utolsó vagyok.
Az vigasztaljon, hogy néhány hónap után már nem csak a rossz lesz, lesznek jobb napok is. Egyet kérek tőled, ne csak te akarj megváltozni, ne csak te legyél az, aki küzd azért, hogy ez működjön, ha nem erzed, hogy ezt ő is szeretné, akkor lépj!
És igen, egy biztos, hogy aki őszintén szereti a másikat és ezt megteszik vele, az a világon a legaljasabb, legmegalázóbb, legfájdalmasabb dolog.
Ne csak magadban keresd a hibát, sőt! A parod gyarlosagarol nem te tehetsz, nem vagy kevesebb, mint barki mas!
En elkezdtem sportolni, az elején nehéz volt, de mara megszerettem, vannak uj barátaim, van egy kis sajat életem, amelett, hogy maximálisan probalom belulrol rendbetenni a dolgokat. Nincsenek mar vele hosszútávú terveim, csak rövidek, a mának élek.
Ha barmiben tudok segitenie irj, akar privatban is!
Kedves Utolsó és Kérdező! Egy ideje nem mertem hozzászólni,de aztán most mégis írok hátha kizökkent ez Titeket ebből a borzalmas állapotból. Kb. egy hete derült ki Párom hűtlensége,viszonya volt,tehát nem egyéjszakás kaland.Lehet még sokkban vagyok,de Csajok Én meg úgy érzem,azóta van helyén a büszkeségem-önértékelésem! Ahogy borítottam a bilit,rögtön egyértelművé vált Mindenki számára,hogy Én vagyok az első,a fontos és hogy a "hölgyemény" nem jelentett semmit.Rögtön Mindenki a helyére került...Lányok Hozzátok ment vissza, Titeket választott,hát dobja meg ez az önbecsüléseteket!Ha érzelmi vívódást okozna a történet a Férfinek és olyan választ kaptatok/kaptam volna,amiben mondjuk az lenne,hogy a másikat választaná,vagy jobb volt,vagy elhagyna érte,na akkor lennék/lehetnétek kiborulva.Persze most is,evvel is kaptunk egy pofont,de képzeljétek már el milyen szar lenne akkor,ha egy ilyen dolog más kimenetelt hozna magával.Na az rombolna.Ez ne tegye! Pont hogy ne!
Oké?:) Értitek miről hablatyoltam? Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!