Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a véleményetek a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a volt feleségemről?

Figyelt kérdés

A feleségem miután elváltunk, nem egy új kapcsolatot keresett, hanem a régit elevenített föl, aki még előttem volt a partnere.

Hát meglepődtem rendesen, azt hittem nála az maradéktalanul elmúlt. Ehelyett, 10 évig élt velem úgy, hogy az volt az első gondolta, hogy megkeresse őt.

A másik pasi is kereste őt sokszor a házasságunk alatt, szóval lehetett ott valami, de, hogy a volt feleségem részéről, az kicsit fáj, hazugságnak érzem így mind a 10 évet.

2013. jan. 28. 15:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az én anyám úgyan ilyen volt!

Csak ő 22év házasság és négy gyerek után hagyta el apukámat a régi szerelem miatt!

Mint utóbb kiderült ők a házasság alatt is találkozgattak!

Én személy szerint nagyon meg vettem(vettetem) anyámat.számtalanszor volt hogy apa épp hogy elment éjszakára dolgozni a pasi szinte egyből ott volt!

Sirva könyörögtünk neki hogy ne csinálja ezt apával!

Azóta eltelt 10év.mindenki éli az életét.a gyerekeit szinte teljesen eltaszitotta magától ezzel a viselkedésével.nem is nagyon járok haza látogatni ha megyek is csak a testvéreim miatt!

Nektek van gyerek kérdezö?

2013. jan. 28. 15:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem képzelnék bele ebbe a helyzetbe semmi olyant, ami gyanús lenne. Én is voltam elvált és bizony úgy gondoltam, nem nagyon mernék tök ismeretlennel kezdeni. Körülnéztem hát a volt ismerőseim között, akik közül addigra már volt elvált, özvegy. Sikerült is egy megbízható, annak előtte vele normális beszélő viszonyban lévő fickót találni. Végül őt választottam. Szerintem a házasságotok alatt nem volt szorosabb kapcsolatuk.
2013. jan. 28. 16:02
 13/16 anonim ***** válasza:
klikk 1313 A helyesirasod az pocsek!
2013. jan. 28. 16:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Azt, hogy elváltatok és nincs közöd hozzá, kivel és mit csinál.

És honnan tudod, hogy Ő kereste meg? Talán beszámolt neked róla?

2013. jan. 28. 16:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

7-es:

7 mondatot írtál le. Na, lássuk csak..

"amaga a téma is", "Szerethete", "lehetek együt.!", "Tége", "megszeretet.!", "időmulva", "rájőt", "hassonlóak.!", "régibarátja.!", "Hasonloak", "olyanak", "nem.!", "szeretet", "átvágott.!", "igy", "alakult.!"

Hét mondatodban huszonnégy helyesírási hiba..Te jó ég! Van képed hazajönni az iskolából?

2013. jan. 28. 16:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Én szóltam.
2013. jan. 28. 18:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!