Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a véleményetek a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a volt feleségemről?

Figyelt kérdés

A feleségem miután elváltunk, nem egy új kapcsolatot keresett, hanem a régit elevenített föl, aki még előttem volt a partnere.

Hát meglepődtem rendesen, azt hittem nála az maradéktalanul elmúlt. Ehelyett, 10 évig élt velem úgy, hogy az volt az első gondolta, hogy megkeresse őt.

A másik pasi is kereste őt sokszor a házasságunk alatt, szóval lehetett ott valami, de, hogy a volt feleségem részéről, az kicsit fáj, hazugságnak érzem így mind a 10 évet.

2013. jan. 28. 15:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem érezted a házasságotok alatt úgy, hogy csak pótlék vagy neki? Egyébként miért mentetek szét? Simán lehet, hogy a régi fűzte már egy ideje és így összejöttek. Van ilyen.
2013. jan. 28. 15:11
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

Nem feltétlenül azért a régihez ment vissza, mert őt szerette a legjobban.

Nekem volt egy nagyon nagy szerelmem, és mikor vele vége lett, akkor én is egy régi kapcsolatomat kezdtem újra, mert tudtam, hogy ő még mindig szeret engem, és kicsi az esélye, hogy benne is csalódok.

Meg lehet vetni érte, hogy nem kockáztattam egy új férfival és mert valamilyen szinten kihasználtam egy régi páromat, de akkor azt éreztem biztonságosnak.

Szóval nem biztos, hogy átvert :)

2013. jan. 28. 15:15
 3/16 anonim ***** válasza:
Nincs ebbe semmi rossz! 10 múlva majd Téged keres fel, és kezditek elölről. :)
2013. jan. 28. 15:20
 4/16 anonim ***** válasza:
ha nem szeretett volna nem megy hozzád szerintem. Mikor én szakítottam a párommal én is a volt barátomhoz mentem vissza bár én őt is szerettem igazán. De csak úgy pótlásból nem házasodik az ember szerintem.
2013. jan. 28. 15:21
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül volt hazugság. Szerintem hazugságban nem lehet 10 évet leélni, pláne ha közben lehetősége is lett volna visszamenni az expasihoz. Inkább arról lehet szó, hogy amikor valaki túl van egy szakításon, akkor kicsit romokban van az önbizalma és hajlandó járni az első jelentkezővel, aki kicsit kedves hozzá. Jelen esetben ez éppen egy ex, de ugyanennyi erővel lehetne más is.
2013. jan. 28. 15:23
 6/16 A kérdező kommentje:
Az ex akkor éppen nem jelentkezett, Ő kereste meg.
2013. jan. 28. 15:25
 7/16 anonim ***** válasza:
5%

Ez egy olyan kérdés ami kényes, amaga a téma is.

Szerethete a másikat de nem lehetek együt.! Tége megtalált és megszeretet.! Egy időmulva rájőt hogy a tulajdonságaid hassonlóak.!

Ezért eszébe jutott a régibarátja.! Hasonloak lehetnek az emberek de ugyan olyanak nem.! Ez nem azt jelenti hogy nem szeretet vagy hogy átvágott.! Csak igy alakult.!

2013. jan. 28. 15:26
 8/16 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi kivetnivaló.

Egyeseknek több olyan partnere is akad, amíg nem házasodik meg, akivel szintén el tudná képzelni az életét, a jövőjét, aztán szerencse kérdése is, hogy épp melyikkel jut el arra a szintre, hogy megkérje a kezét, és hozzámenjen.

De ahogy vége a kapcsolatnak, nyilván érdemes érdeklődni a régieknél is, ha épp nincs senkijük, és nem azért váltak el, mert nem bírták a másikat, akkor inkább egy kipróbált kapcsolatot érdemes folytatni, ott legalább nem kell mindent az elejéről elkezdeni.

2013. jan. 28. 15:40
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
10 éven keresztül egy olyan emberrel lenni, akit nem szeret és közben mással akar lenni, annak lenne értelme? :) nemhiszem... Azért volt veled, mert veled akart lenni ennyi, ebben ha nincs más jel akkor nem kell belelátni semmit, nem hazugság az elmúlt 10 év. Számára az exe egy új ember, új kapcsolat, 10 év alatt rengeteget változik mindenki...sőt ha belegondolunk elég 3-4-5 év is, hogy újra lehessen kezdeni, de nem azért, mert együtt voltak régen, hanem egy új embert ismert meg az exében. Szerintem (mondom, ha más jel nincs) nincs ebbe semmi sem :)
2013. jan. 28. 15:43
 10/16 anonim ***** válasza:
Amikor nekem véget ért egy hosszú kapcsolatom, annyira a béka feneke alatt volt az önbizalmam, hogy én is az egyik exemet kerestem meg, akiről tudtam, hogy sohasem zavarta pár pluszkiló, és nem fog engem nagyon undorítónak látni a túlsúlyommal. Mással biztos nem mertem volna szexelni. De nem voltam már belé szerelmes, és nem is folytattuk a kapcsolatot, párszor szexeltünk és slussz.
2013. jan. 28. 15:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!