Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a volt feleségemről?
A feleségem miután elváltunk, nem egy új kapcsolatot keresett, hanem a régit elevenített föl, aki még előttem volt a partnere.
Hát meglepődtem rendesen, azt hittem nála az maradéktalanul elmúlt. Ehelyett, 10 évig élt velem úgy, hogy az volt az első gondolta, hogy megkeresse őt.
A másik pasi is kereste őt sokszor a házasságunk alatt, szóval lehetett ott valami, de, hogy a volt feleségem részéről, az kicsit fáj, hazugságnak érzem így mind a 10 évet.
Nem feltétlenül azért a régihez ment vissza, mert őt szerette a legjobban.
Nekem volt egy nagyon nagy szerelmem, és mikor vele vége lett, akkor én is egy régi kapcsolatomat kezdtem újra, mert tudtam, hogy ő még mindig szeret engem, és kicsi az esélye, hogy benne is csalódok.
Meg lehet vetni érte, hogy nem kockáztattam egy új férfival és mert valamilyen szinten kihasználtam egy régi páromat, de akkor azt éreztem biztonságosnak.
Szóval nem biztos, hogy átvert :)
Ez egy olyan kérdés ami kényes, amaga a téma is.
Szerethete a másikat de nem lehetek együt.! Tége megtalált és megszeretet.! Egy időmulva rájőt hogy a tulajdonságaid hassonlóak.!
Ezért eszébe jutott a régibarátja.! Hasonloak lehetnek az emberek de ugyan olyanak nem.! Ez nem azt jelenti hogy nem szeretet vagy hogy átvágott.! Csak igy alakult.!
Nincs ebben semmi kivetnivaló.
Egyeseknek több olyan partnere is akad, amíg nem házasodik meg, akivel szintén el tudná képzelni az életét, a jövőjét, aztán szerencse kérdése is, hogy épp melyikkel jut el arra a szintre, hogy megkérje a kezét, és hozzámenjen.
De ahogy vége a kapcsolatnak, nyilván érdemes érdeklődni a régieknél is, ha épp nincs senkijük, és nem azért váltak el, mert nem bírták a másikat, akkor inkább egy kipróbált kapcsolatot érdemes folytatni, ott legalább nem kell mindent az elejéről elkezdeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!