Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit kezdjek a magamban cipelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a magamban cipelt dühömmel?

Figyelt kérdés

Egy éve hogy elváltam, és akkor nem ordibáltam ki magamat vele. Az akkor felhalmozódott düh azóta is bennem van.

Intenzíven sportolok, és van hogy kimegyek az erdőbe és ki kiabálom magamat, de belül továbbra is vádaskodom és gyűlölködöm.

Legszívesebben leordítanám a fejét, mert még mindig nagyon fáj amit tett.

Most nem a válást akarom tárgyalgatni, hanem azt, hogy ezt a dühöt, ezt a fájdalmat hogyan adjam már végre ki magamból. Van néha egy, egy nap, amikor úgy érzem, na végre sikerűt, de aztán kiderül hogy mégsem.

Tudnátok ötleteket adni? Mert ezzel csak magamnak ártok.

2009. szept. 1. 21:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Elkövettem azt a hibát, hogy végig udvarias kedves voltam, a jó embert játszottam, miközben belül felrobbantam. Továbbá, hogy így eltűnt, szóba sem áll velem annyi év után, ez csak tovább fokozta bennem a gyűlöletemet.

Igazából minden rosszat kívánok neki, de közben a saját életem teszem így tönkre.

Ha nektek sikerült, akkor biztosan fog nekem is. Naiv módon azt gondoltam, hogy egy év alatt leapad a dühöm, és felszabadult leszek.

A drámacsoportnak utána nézek van-e a közelembe, mert vidéken élek.

A kocsmában is vannak dráma csoportok. Ez vicc akart lenni:-)))

2009. szept. 2. 10:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Iwiwen elküldheted neki, biztos fenn van vmi ilyesmin. Ha jó címet írsz, akkor szerintem elolvassa. De nem is ez a lényeg, hanem a levélírás. Teremtesz valami kézzelfoghatót az érzéseidből, amit neki szánsz. Ha hagysz időt magadnak (és közben sok zenét hallgatsz, az mindig segít), akkor a gyűlöletből egy érzésekkel teli, de mégiscsak tárgy/produktum lesz és a dolog egyszerűen kijön belőle. Onnantól, ha újra és újra elolvasod, akkor egyre távolabb kerülsz a dologtól, egyre inkább egy naplóbejegyzéssel, emlékkel lesz egyenlő. Persze érdemes megpróbálkozni a pszichológusnak, hogy ne érezd azt, hogy a barátaid rovására megy a dolog és őket terheled ezzel. Mondom, sok ideig írd és próbáld objektíven. Ne félj leírni a saját hibáidat is, én is megtettem. Ha fel se veszi a telefont, ha nem is akarja, hogy megbocsáss neki, nem is érdekli, hogy mit tett veled, akkor minek akarsz megbocsátani? Egy rossz ember, aki nem volt és most se fair veled. Egyszerűen le kell írni. Azt mondani, hogy én ezzel soha többé semmit! Rakd helyre az igazságérzeted, mert már csak az fáj! Legalábbis a te érdekedben remélem, hogy nem szereted már
2009. szept. 2. 18:10
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2009. szept. 2. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!