Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a magamban cipelt dühömmel?
Egy éve hogy elváltam, és akkor nem ordibáltam ki magamat vele. Az akkor felhalmozódott düh azóta is bennem van.
Intenzíven sportolok, és van hogy kimegyek az erdőbe és ki kiabálom magamat, de belül továbbra is vádaskodom és gyűlölködöm.
Legszívesebben leordítanám a fejét, mert még mindig nagyon fáj amit tett.
Most nem a válást akarom tárgyalgatni, hanem azt, hogy ezt a dühöt, ezt a fájdalmat hogyan adjam már végre ki magamból. Van néha egy, egy nap, amikor úgy érzem, na végre sikerűt, de aztán kiderül hogy mégsem.
Tudnátok ötleteket adni? Mert ezzel csak magamnak ártok.
Elkövettem azt a hibát, hogy végig udvarias kedves voltam, a jó embert játszottam, miközben belül felrobbantam. Továbbá, hogy így eltűnt, szóba sem áll velem annyi év után, ez csak tovább fokozta bennem a gyűlöletemet.
Igazából minden rosszat kívánok neki, de közben a saját életem teszem így tönkre.
Ha nektek sikerült, akkor biztosan fog nekem is. Naiv módon azt gondoltam, hogy egy év alatt leapad a dühöm, és felszabadult leszek.
A drámacsoportnak utána nézek van-e a közelembe, mert vidéken élek.
A kocsmában is vannak dráma csoportok. Ez vicc akart lenni:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!