Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye biztos lehetek magamban / magunkban?!?
18 évesek vagyunk és meg szeretné kérni a kezem a párom. Ha megkérné rögtön igent mondanék viszont még korainak érzem.
Szóval a lényeg hogy imádom szeretem és igen, vele tudnám elképzelni a jövőjét de még kicsit korai nekem. De tuti hogy Ő kell nekem :)
Járt így valaki? Hogy 1-2 evvel az után volt eljegyzes, mint amikor mar beszéltetek róla hogy huu de jó volna?!?! :))
korai, de nem baj. ha az én párom kérné meg a kezem , igent mondanék, pedig csak 18 vagyok én is. 4 éve együtt vagyunk, mindenen együtt mentünk keresztül-és ebben volt jó és rossz is, de jóval nagyobb részben jó, mert mégis együtt maradtunk minden ellenére, akármi történt is:)
mondhatsz igent, esküvő ráér még. bár szerintem nincs értelme 5-6 évig jegyben járni.
Hát előző válaszoló írta hogy akik korán esküdnek korán is mennek szét! Egy egy sztereotípia! Akik fiatalon jönnek össze gyakorlatban jobban össze szoknak,az esély rá hogy vmi olyan sérülésen menjenek keresztül ami ridegé tegye őket kevesebb! 26-28 évesek több szakításuk volt már,30 fölötti agglegényeknek pedig már vannak olyan megrögzött szokásaik amit egy nő meg sem tud változtatni.
Ha elég éretten gondolkodtok akkor lazán együtt lehettek egy életen át is. Nővérem 18 évesen házasodott össze sógorommal eredmény 3 diploma 2 gyerek autó ház 18 éve házasok.
Köszönöm a válaszokat! :)
Persze a házasság még odébb van. Arról is beszéltünk már. Kb 20-21évesen szeretnénk, és akkor már babát is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!