Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a magamban cipelt dühömmel?
Egy éve hogy elváltam, és akkor nem ordibáltam ki magamat vele. Az akkor felhalmozódott düh azóta is bennem van.
Intenzíven sportolok, és van hogy kimegyek az erdőbe és ki kiabálom magamat, de belül továbbra is vádaskodom és gyűlölködöm.
Legszívesebben leordítanám a fejét, mert még mindig nagyon fáj amit tett.
Most nem a válást akarom tárgyalgatni, hanem azt, hogy ezt a dühöt, ezt a fájdalmat hogyan adjam már végre ki magamból. Van néha egy, egy nap, amikor úgy érzem, na végre sikerűt, de aztán kiderül hogy mégsem.
Tudnátok ötleteket adni? Mert ezzel csak magamnak ártok.
próbálj meg elérhetőségét találni. Én amúgy elkezdenék videónaplót vezetni, ha egyszer lesz valami elérhetőségem felé, akkor kapja meg a velősebb naplórészleteket.
A másik: amíg nem bocsájtasz meg neki, valószínűleg cipelni fogod ezt a keresztet:( ez a legnehezebb... a megbocsájtás. Erről mit gondolsz?
Elozokhez csatlakozva annyit mondanek, hogy haragudni, gyulolkodni 10x akkora energiadba kerul, mintha siman azt mondod, megbocsajtom, elfelejtem a multat es batran emelt fovel tovabb lepsz...
Sok sikert!
Hányszor mondtam már, megbocsátok, de aztán tovább dühöngök és a legrosszabbakat kívánom neki.
Mások hogy tudnak megbocsátani?
Köszönöm.
Jó neked. Sajna személyesen nem érem utol, a telefont leteszi ha felhívom, az email címét megváltoztatta. Szóval sikeresen elbujt előlem. Tetszik, hogy ki írtad magadból, és el is küldted, de gondolod, hogy el is olvasta?
A szívem, elégtételt vár megbocsátás helyett. Pedig megbocsátani kellene, mint cipelni magamban ezt a haragot.
Én is jól tele voltam fájdalommal, maró dühvel, elárultsággal és nem bírtam magamban tartani. Én jól leordítottam a fejét az ex-nek, többször, ám mivel az indulat elvakított, utólag úgy tűnik, ezzel csak igazolást gyártottam neki, hogy megszabadult a "hisztérikától". És szégyelltem magam, jó lett volna inkább méltóságot tartani. Más hasonló helyzetben azt éreztem, barátoknak, naplónak öntögetni a szívem sokkal hasznosabb, mert lassan azért csak csitul majd az egész, és hülyét sem csinálok magamból (szerintem tök megalázó, ha már a telefont nem veszik fel nekem, nem akarnám ezt mégegyszer magamnak).
A sport és erdőben ordítás tök jó, szerintem jól csinálod. De ha mély a seb, az nem fog két nap alatt elmúlni, adnod kell időt magadnak elgyászolni az egészet. Ha marhán nem bírsz vele egyedül, hívj segítségül pszichológust, menj el egy drámacsoportba, ott segítő közegben ütheted a párnát az ex feje helyett és tök jól jössz ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!