Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek nagyon félek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek nagyon félek?

Figyelt kérdés
Férjemmel két közös gyerekünk van.Több mint egy hónapja nem élünk együtt!Tudja,hogy válni akarok de még nem adtam be a keresetet.Folyamatosan fenyegetőzik,hogy ha beadom akkor a véres cafataimmal törli fel az utcát.Legutóbb két barátja fogta vissza mert őrjöngve akart nekem jönni.Mindezt a gyerekek szeme láttára akik a kocsiban ülve zokogtak és féltek.Azóta megmondták hogy többé nem akarják látni és hozzá menni!!Beadnám a válópert de nagyon félek tőle!Gyámhivatalban azt mondták,hogy adjam be minél előbb a válópert és kérjem az ideiglenes elhelyezését részemre a gyerekeknek és akár a láthatás megvonását vagy ellenőrzött körülmények keretében tehesse ezt meg.DE ÉN NAGYON FÉLEK TŐLE!!!Mit tegyek??
2013. jan. 23. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Miért jutottatok el a válásig? Megcsaltad? Vagy miért őrjöng ennyire?
2013. jan. 23. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:

ha félsz akkor máris elérte a célját

és ez neked jó ? és a gyerekeken ?

tessék mielőbb elintézni neked is jobb ha nem húzod halasztod pláne ha ilyen ember

amit a gyámügyön mondtak az igaz és alkalmazd

2013. jan. 23. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:
6%

Két unintelligens,ostoba, buta. kultúrálatlan ember, aki nincs tekintettel a gyerekeire-beleértve téged is kérdező. Ugyanis a gyereked apja melletted vált ilyenné.

Egyáltalán hogy meritek ezt a viselkedést a gyerekek előtt előadni? Te meg rohansz a Gyámhivatalba, hogy védjenek meg, de mikor még ennyire nem volt elmérgesedve a helyzet, akkor, miért kellett hagyni?

a gyerekeknek meg nem te vagy az egyedüli szülője, hanem ott van az édesapjuk is, akitől nem tépheted el a gyerekeit.

2013. jan. 23. 17:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó hozzászólónak!!!Te vagy az ostoba és az unintelligens is!!Te a frusztráltságod itt vezeted le??marhára félreértettél valamit!!!Nem Én voltam aki a gyerekeit elmarta magától!Soha nem szidtam annak ellenére hogy ekkora paraszt!!Én nem a gyámhivatalhoz szaladtam hogy védjenek meg hanem a jogaimat szerettem volna megtudni addig is amíg el nem indul ez az egész válóper!!Mióta otthagyott 5.000.- tal a zsebemben karácsony előtt valahogy másképp állok hozzá mint emberhez!!!Elmondanám hogy vele szerették volna tölteni a péntek estét de ő ordítva a gyerekeknek esett mondván:-Ha holnap nem jöttök hozzám akkor ma este se legyetek velem és takarodjatok haza Anyátokkal!!A gyerekeimet védtem meg mire ő nekem akart esni!!!De az ilyen emberek(mint Te!!) szépen el is veszik az ember kedvét attól,hogy bárhová is forduljon segítségért!!!!!!Ha téged ez felbosszantott,holott a fele történetet nem is ismered?MI a francnak vetted a fáradtságot,hogy hozzászólj!!!
2013. jan. 23. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:
55%
Érdekes arra nem válaszoltál, hogy miért mérgesedett el igy a helyzet és hogy miért váltok. Biztos nem magától lett ilyen.
2013. jan. 23. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem adod be a válópert, akkor se lesz jobb, csak marad a fenyegetőzés.
2013. jan. 23. 22:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem azért ahhoz ,hogy miért mérgesedett el így a viszonyuk, semmi közünk!

Jó hogy nem már ki fog itt a kérdező minden dolgot tálalni!

Bármiért is válnak,bármi is történt...egy férfi(ha már lehet így nevezni)NEM viselkedhet így!!!Főleg nem a gyerekek előtt!

2013. jan. 24. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!